قیمت خاویار در بازار ایران نجومی شد
خاویار به دلیل خواص بینظیر خود هر روزه افراد بیشتری را بسوی خود جلب میکند. این دانههای ریز که مملو از مواد مغذی است میتواند بسیاری از بیماریها را درمان نماید. افرادی که با این ماده غذایی آشنا میشوند برایشان جای سوال است که خاویار را چگونه باید خورد؟
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، خاویار یک ماده غذایی کامل نیست یعنی به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف نمیشود. در واقع خاویار را به عنوان پیش غذا و اشتها آور مصرف میکنند؛ بنابراین مصرف این ماده غذایی دارای نکات مهم و جالبی است که با همراهی این مقاله از میتوانید از آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
بسیاری برایشان سوال است که طعم خاویار هنگام سرو آن حفظ شود یا چاشنی زده شود؟ این پاسخ خیلی به سلیقه افراد بستگی دارد. بسیاری میل دارند تا طعم خاویار تغییر نکند و بسیار برایشان لذت بخشتر است که با چاشنی مصرف کنند. اما چاشنیهایی که برای خاویار استفاده میشود انوع پیازچه، مو سیر، جعفری، شوید، اسفناج و لیمو ترش میباشد. در برخی موارد که طعم خاویار برای برخی افراد خوشایند نیست (مانند افرادی که تحت شیمی درمانی اند) بهتراست همراه با این چاشنیها مصرف شود.
معمولاً توصیه میشود خاویارهای درجه یک بدون چاشنی زدن سرو شوند. از روش مصرف خاویار میتوان به مصرف این ماده غذایی ارزشمند در کنار نان سفید، پنکیک، پوره سیب زمینی، تخم مرغ و تخم بلدرچین آبپز، نان تست برشته شده، میوه اووکادو، خامه ترش، و کره و انواع بیسکویت شیرین سرو نمود.
با وجود همه این توصیهها قیمت خاویار در ایران چندان ارزان نیست و در سفره غذایی بسیاری از ما جایی ندارد. در ادامه لیست قیمت برخی از انواع خاویار موجود در بازار را مشاهده میکنید.