تبادل فناوری علمی صنعت آب و برق بین تهران و پکن
رییس پژوهشگاه نیرو با اشاره به دیدار اخیر خود با سفیر چین در ایران، گفت: تلاش میشود دفاتری در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی چین دایر کنیم و در مقابل، چینیها نیز در راستای تبادل فناوری دفتری در پژوهشگاه نیرو داشته باشد.
به گزارش پژوهشگاه نیرو، «مجید عمیدپور» در جلسه هماندیشی مدیران این پژوهشگاه با مدیران صنعت آب و برق و اساتید دانشگاههای استان مرکزی، افزود: ارتباط با مرکز تحقیقات صنعت آب و برق روسیه نیز مدنظر پژوهشگاه نیرو بوده که این موضوع نیز در دست بررسی و برنامهریزی است. وی خاطرنشانکرد: المانهای زیستبوم جدید نیرو و پارک علم و فناوری وزارت نیرو ساماندهی شده و اقدامهای گستردهای بهمنظور حمایت از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه آب و برق و بازارسازی برای این شرکتها در جریان است تا این شرکتها به سمت رفع نیازهای صنعت آب و برق هدایت شوند.
رییس پژوهشگاه نیرو با اشاره به فضای حاکم در وزارت نیرو مبنی بر ارتباط نزدیک و همکاری با دانشگاهها و مراکز علمی، گفت: معتقدیم دانشگاهها میتوانند به گسترش، رونق و پیشرفت صنعت برق کمک کنند و پیشرفت صنعت آب و برق در تعامل گسترده با دانشگاهها و مراکز دانشبنیان است. وی افزود: یکهزار و ۷۰۰ شرکت دانشبنیان و ۶۰ پارک تحقیقاتی در کشور وجود دارد که از ظرفیتهای موجود میتوان در رفع نیازهای صنعت آب و برق استفاده کرد عمیدپور گفت: وظیفه ما در زیستبوم جدید، جریانسازی، اعلام نیازها و حمایت و ارایه تسهیلات مالی و بازارسازی برای این شرکتها است.
وی ادامهداد: صندوق پژوهش صنعت برق و انرژی با موافقت وزیر نیرو برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان حوزه آب، به صندوق نیرو تغییر یافت که با افزایش بودجه این صندوق، قدرت بیشتری برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه آب و برق داریم. رییس پژوهشگاه نیرو، درباره استقرار مراکز پژوهشگاه نیرو در هشت استان کشور، ادامهداد: پژوهشگاه نیرو برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و ارتباط گسترده با دانشگاههای استان مرکزی، بهزودی نسبت به دایر کردن یک مرکز منطقهای در استان مرکزی اقدام خواهد کرد.