تغییر ساعت و رفع ناترازیهای تولید و مصرف انرژی
طبق گزارشهای وزارت نیرو با اعمال سه ماهه تغییر ساعت کار، ناترازیهای تولید و مصرف انرژی پوشش داده شده است.
به گزارش ایرنا، «بهروز محمودی» معاون راهبردی تولیدی و زیربنایی سازمان ملی بهرهوری اظهارداشت: در سازمان بهره وری میزان رضایت کارمندان بخش دولتی و خصوصی درباره تغییر ساعت اداری بررسی و ارزیابی شد که برآورد بینابینی رضایت و عدم رضایت در این باره وجود دارد که عدم رضایت به دلیل تغییر سبک زندگی و چالشهایی بود که برای افراد مختلف ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه ما در این برهه از زمان ناچار به عبور از مراحل و تغییر رفتار هستیم، گفت: بسیاری از مشاغل پتانسیل کار غیرحضوری را دارند که با بهره وری سازمانی هم هماهنگتر است، اما با توجه به نظام پرداختها که بر اساس میزان حقوق افراد با ساعتهای حضور و عدم توجه به نتیجه و خروجی کار است، هنوز دستگاههای اداری با این روند هماهنگ نشدهاند.
محمودی افزود: باید با ارتقای فرهنگ عمومی تمرکز بیشتری بر این مساله شود تا افراد انتظارات ذینفعان خود را در این خصوص با بهره وری بیشتر برآورده کنند. معاون راهبردی تولیدی و زیربنایی سازمان ملی بهره وری بیانداشت: در پایان طرح تغییر ساعت اداری ارزیابی نهایی انجام میشود تا چند مساله مورد ارزیابی قرار گیرد؛ ازجمله حل ناترازی تولید و مصرف انرژی، پیدا کردن راهحلهای دیگر، استاندارد کردن محصولات انرژی بر و میزان رضایت کارکنان بخش دولتی و خصوصی. وی گفت: برآورد ما برگشت ساعت اداری از 15شهریور و امکان شناور شدن ساعتها با توجه به بازگشایی مدارس است.