از دنیای فوتبال تا سرقت اطلاعات دولتی

۱۳۹۴/۰۴/۲۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۲۴۲۱۴

توتی بازنشسته می‌شود؟

کاپیتان باشگاه رم اعتراف کرد نمی‌داند آیا سال آینده هم فوتبال بازی خواهد کرد یا نه. فرانچسکو توتی 38ساله همچنان در خط حمله تیم رم تاثیرگذار بازی می‌کند اما به هیچ‌وجه نمی‌داند در فصل آینده هم می‌تواند این تاثیرگذاری را داشته باشد یا نه. توتی در این زمینه گفت: امسال هم فوتبال بازی می‌کنم اما نمی‌دانم سال آینده هم این‌طور باشد یا نه. همه‌چیز بعدها مشخص می‌شود. تصمیم به ادامه فوتبال به همه‌چیز بستگی دارد. نمی‌توانم از حالا بگویم که برای سال2016 چه خواهم کرد.


تنور داغ انتخابات بارسلونا

درحالی که به انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا نزدیک می‌شویم رقابت‌های انتخاباتی به اوج رسیده‌ است. قرار است تمامی نامزدهای این انتخابات روز سه‌شنبه در تلویزیون حاضر شوند و صحبت کنند. خوآن لاپورتا که پیش‌تر ریاست باشگاه بارسلونا را در دست داشت، از فریخا و بندیتو، دو نفر از نامزدهای انتخابات بارسلونا خواسته از ادامه رقابت برای ریاست باشگاه انصراف بدهند. در نظرسنجی‌ها مشخص شده این دو شانس زیادی برای کسب ریاست باشگاه ندارند.

شکایت کلینتون از دست چینی‌ها

هیلاری کلینتون چین را متهم کرد که در سرقت اطلاعات دولتی و اسرار تجاری دست دارد و تلاش می‌کند در هر سیستمی در امریکا نفوذ اطلاعاتی کند. کلینتون در آخرین سخنرانی خود که در ایالت نیوهمپشایر و به‌مناسبت روز استقلال امریکا ایراد کرد، گفته: چین اطلاعات افرادی را که با وزارت دفاع این کشور همکاری دارند همچنین اطلاعات زیاد دولتی امریکا را با هدف داشتن برگ برنده در دست خود سرقت کرده است.


انتقاد پدربزرگ از مسی

درحالی که بازار انتقادها از لیونل مسی داغ است، این‌بار پدربزرگ او لب به انتقاد از این ستاره گشوده است. آنتونیو کوچیتینی معتقد است نوه‌اش می‎توانست کمک بیشتری به تیم آرژانتین کند درحالی که در سه بازی پایانی، تنبل بود. لیونل مسی در کل این رقابت‌ها فقط یک گل به ثمر رساند و تیم آرژانتین در دیدار پایانی مقابل شیلی در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر یک شکست خورد و از کسب عنوان قهرمانی بازماند. کوچیتینی گفته: بخشی از مسی در این جام بود. کسب جام مهم‌ترین چیز است. اما مسی در سه بازی آخر بد بود. او تنبل بازی می‌کرد.

مشاهده صفحات روزنامه