تازه خبر

۱۳۹۴/۰۴/۲۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۲۴۲۴۴

ایمپلنت‌های دندانی قیمت‌گذاری شدند

فارس| مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: برای نخستین‌بار در کشور ایمپلنت‌های دندانی قیمت‌گذاری شدند و تمام مراکز درمانی، پزشکان و مطب‌ها ملزم هستند از قیمت‌های مصوب تبعیت کنند. سیدحسین صفوی، با بیان اینکه برای نخستین‌بار در کشور ایمپلنت‌های دندانی قیمت‌گذاری شدند، اظهار داشت: تمامی مراکز درمانی، پزشکان و مطب‌ها ملزم هستند از قیمت‌های مصوب تبعیت کنند. مهندس صفوی افزود: این قیمت‌ها برای اطلاع عموم و تمام مراکز درمانی روی سایت اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو به آدرس

(www. imed. ir) قرار می‌گیرد.


کنترل واردات گندم به زیر 2میلیون تن

ایسنا| مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی از خرید تضمینی بیش از پنج میلیون تن گندم از کشاورزان خبر داد و گفت: امسال میزان واردات گندم در حداقل ممکن (کمتر از دومیلیون تن) کنترل می‌شود. علی قنبری معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: از ابتدای خرید تضمینی گندم تاکنون بیش از پنج‌میلیون و 200هزار تن از این محصول به ارزش بالغ بر 6000میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شده که 4800میلیارد تومان آن به حساب‌شان واریز شده است. وی با بیان اینکه به محض تامین اعتبارات خرید تضمینی گندم، مابقی مطالبات کشاورزان پرداخت می‌شود‌، افزود: همه استان‌های کشور به جمع فروشندگان گندم به دولت پیوسته‌اند و تاکنون هیچ گزارشی از نظر شرایط اقلیمی و آفات و بیماری‌ها در مزارع کشور اعلام نشده است.


واکنش سازمان حمایت به بحث افزایش قیمت‌ لبنیات

ایسنا| سخنگوی سازمان حمایت اعلام کرد براساس مصوبات اخیر ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها، کمافی‌السابق شیر خام و محصولات لبنی پرمصرف (شیر، پنیر و ماست) در گروه کالاهای اولویت اول قرار گرفت. غلامرضا کاوه اعلام کرد: تاکنون هیچ مصوبه‌یی برای افزایش قیمت مواد لبنی در سال1394 ابلاغ نشده است. لیکن براساس تصمیمات جلسه اخیر ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها مقرر شده شرکت‌های تولیدی صنایع لبنی مدارک و مستندات موردنظر سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان را در اسرع وقت ارائه کنند تا سازمان حمایت نیز قیمت تمام شده محصولات لبنی پرمصرف (شیر، ماست و پنیر) را برای تعیین تکلیف به کارگروه تنظیم بازار منعکس کند و بدیهی است قبل از تصویب و ابلاغ توسط مراجع ذی‌صلاح، هرگونه افزایش قیمتی توسط واحدهای تولیدی و در سطح عرضه تخلف محسوب شده و قابل پیگرد است.


نابودی 40هزار هکتار باغ براثر قاچاق میوه

ایرنا| معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از نابودی حدود 40هزار هکتار باغ به‌خاطر ورود انواع آفات و بیماری‌های گیاهی قرنطینه‌یی ناشی از حجم بالای واردات میوه قاچاق از مبادی غیرقانونی به کشور در سال‌های اخیر خبر داد.

محمدعلی طهماسبی افزود: تلاش داریم برای حفظ باغات از ورود آفات قرنطینه‌یی به کشور جلوگیری کنیم. با وجود تداوم ممنوعیت واردات میوه توسط وزارت جهاد کشاورزی طی سال‌های اخیر، کماکان واردات انواع میوه به‌صورت غیرقانونی و قاچاق در حجم بالا تحت عنوان پیله‌وری از طریق بازارچه‌های مرزی ادامه دارد و این درحالی است که به‌همراه این میوه‌ها انواع آفات و بیماری‌های قرنطینه‌یی گیاهی خطرناک وارد باغات کشور می‌شود. وی اظهار داشت: براثر این بی‌توجهی‌ها طی سال‌های اخیر بخش عمده باغات مرکبات، لیموترش، زیتون، انجیر و خرمای کشور براثر ورود آفات و بیماری‌های مگس مدیترانه‌یی، زوال مرکبات، جاروک جادوگر لیموترش، مرگ سبز، مگس میوه زیتون، مگس انجیر و سوسک حنایی خرما از بین رفته است. به گفته وی، هم‌اکنون دو میلیون و 600هزار هکتار باغ در کشور وجود دارد که از این میزان حدود 400هزار هکتار آنها نهال هستند که تاکنون به بازدهی نرسیده‌اند. وی یادآور شد: در تمام دنیا به‌ویژه در امریکا، نیوزیلند، استرالیا و کشورهای اروپایی برای حفظ تولیدات داخلی در واردات انواع میوه قوانین سختگیرانه قرنطینه‌یی گیاهی اعمال می‌شود و به هیچ‌وجه امکان واردات میوه به شکل قاچاق و غیرقانونی وجود ندارد.


کاهش تورم در سبد کالای مردم نمود نداشته

ایسنا| عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: کاهش تورم در سبد کالای مردم نمود نداشته بلکه تنها روی 300 کالای لوکس انجام شده است.

محمدتقی توکلی اظهار کرد: تورمی که گفته می‌شود پایین آمده تنها در 200 تا 300 قلم کالای لوکس و مصالح ساختمانی مشخص است که این اقلام هم جزو مصرف روزانه مردم نظیر غذا، میوه و لبنیات نیست. وی با تاکید بر اینکه انتظاری که مبنی بر تاثیر کاهش تورم روی نیازهای اولیه مردم وجود داشت نه تنها رخ نداده بلکه شاهد افزایش قیمت‌ها بودیم، بیان کرد: با این اوصاف مردم احساس می‎کنند که اصلا کاهش تورمی روی نیازهای اولیه آنها انجام نشده است. توکلی گفت: متاسفانه قیمت میوه‎های نوبرانه و وارداتی به صورت سرسام‎آوری افزایش یافته و تناسب خاصی نسبت به سال‎ گذشته ندارد. نماینده الیگودرز با تاکید بر اینکه چنانچه تولید محصولات باغی و صیفی‎ در داخل بیشتر شود این روند منجر به کاهش قیمت این محصولات خواهد شد، افزود: قیمت میوه‎های نوبرانه نظیر زردآلو، گیلاس و آلبالو بسیار بالاست و خانواده‎های متوسط به پایین قدرت خرید ندارند. وی بیان کرد: افزایش قیمت‎ها از سوی کشاورزان نبوده بلکه دست واسطه‎ها و دلالان و دست به دست گشتن آنها منجر به افزایش قیمت‎های سرسام‎آور میوه‎های مذکور شده است.

مشاهده صفحات روزنامه