ایرج طهماسب، فرزاد حسنی و مارتین اسکورسیزی نوروز به تلویزیون میآیند
محسن برمهانی معاون سیما امروز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه طی یک نشست خبری با حضور خبرنگاران به معرفی برنامههای نوروز ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ پرداخت.
محسن برمهانی معاون سیما طی یک نشست خبری به معرفی برنامههای ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ پرداخت.
به گزارش خبرنگار مهر، محسن برمهانی معاون سیما امروز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه طی یک نشست خبری با حضور خبرنگاران به معرفی برنامههای ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ پرداخت.
این نشست با حضور جمعی از مدیران از جمله مهدی نقویان رییس سیمافیلم، سلیم غفوری قایم مقام معاون سیما، محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم، مجید اکبرشاهی رییس مرکز سیمرغ و برخی دیگر مدیران نیز حضور دارند در حال برگزاری است.
اعلام و معرفی برنامههای تحویل سال و رمضان
برمهانی در ابتدای نشست بیان کرد: معمولا برنامه های ما برای نوروز برای ۱۳ روز برنامه ریزی می شد اما امسال برای ۳۰ روز برنامه داریم.
وی اضافه کرد: امسال محمدحسین کشکولی مسؤولیت کمیته ماه رمضان و محمدرضا خوشرو مسؤولیت نوروز سیما را بر عهده دارند. امسال ۹ برنامه سحر و ۱۰ برنامه افطار داریم و علاوه بر اینها از آنجا که بیش از ۳۰ درصد برنامه های ترتیل خوانی را دنبال کرده بودند امسال هم ترتیل خوانی و ۱۵ برنامه مناجات داریم.
معاون سیما درباره برنامه «محفل» بیان کرد: از برنامههای ویژه میتوان به «محفل» اشاره کرد که باعث شد طیف رنگارنگی از مردم و قشری که شاید با مفاهیم قرآنی ارتباط کمتری دارد به واسطه این برنامه با این مفاهیم انس پیدا کند. از دیگر برنامه های رسانه ملی در ماه مبارک رمضان برنامه «زندگی پس از زندگی» است که برنامه افطارگاهی شبکه چهار محسوب میشود. پویشی هم با همراهی سازمان تبلیغات داریم که مواجهه مردم با آیات خاص است و نامش «زندگی با آیه ها» است.
«زیرخاکی» و «نون.خ» در شبکه یک
وی درباره سریالها نیز گفت: شبکه یک سریال «زیرخاکی» را تا روزهای قدر پخش میکند و بعد هم سریال «نون.خ» را روی آنتن داریم. از شبکه دو سریال «رستگاری» و از شبکه سه سریال «هفت سر اژدها» پخش می شود که کاری امنیتی سیاسی است.
برمهانی درباره فیلمهای جدید توضیح داد: ۱۹۰ فیلم جدید خواهیم داشت که شامل ۱۳ فیلم ایرانی می شود. تلویزیون به نفع سینما کنار کشیده است. فیلم های جدید ایرانی «هناس»، «مصلحت» و «ضد» برای اولین بار از تلویزیون پخش می شوند. فیلم های خارجی نیز از ۵۱ کشور به نمایش درمی آیند.
وی با اشاره به برنامه های تحویل سال بیان کرد: برنامه «ایران دوست داشتنی» برای تحویل سال پخش میشود. این برنامه در نوروز هم ادامه دارد و پدرام کریمی، امیرحسین مدرس، فلورا سام و محمد معتمدی مجریانش هستند. برنامه افطار نیز «هلال» نام دارد که محمد دلاوری مجری آن است و برنامه سحر را حسن سلطانی اجرا می کند.
معاون سیما در بخش دیگر صحبت هایش به برنامه های شبکه دو اشاره کرد و گفت: برنامه تحویل سال شبکه دو «شب عید» نام دارد و برنامه های افطار و سحر هم ادامه دارد. مجری تحویل سال المیرا شریفی مقدم، وحید رونقی و مجید یحیایی هستند.
بازگشت فرزاد حسنی به تلویزیون
اجرای برنامه تحویل سال شبکه سه را حامد سلطانی و فرزاد حسنی اجرای برنامه تحویل سال شبکه نسیم را برعهده دارد.
معاون سیما با اشاره به برنامههای ادامه دار شبکه ها نیز گفت: در شبکه سه «پانتولیگ» و در شبکه نسیم برنامه های «برمودا» و «بگوبخند» ادامه دارد.
وی با اشاره به تولیدات مرکز پویانمایی صبا عنوان کرد: مرکز صبا ۶۲ ساعت تولیدات داشته است و چهار مجموعه هم از جمله فصل جدید «جوانمردان» را به تولید رسانده است که نوروز پخش می شود.
در ادامه سلیم غفوری در سخنانی عنوان کرد: تلاش داشتیم در نوروز امسال تنوعی از آثار نمایشی و غیرنمایشی را روی آنتن داشته باشیم. در نوروز هم سریال طنز، هم امنیتی و هم کاری درباره مرگ آگاهی داریم. در برنامه ها هم تلاش شده است به موضوع قرآن، سبک زندگی و … توجه شود. تلاش کردیم آثارمان تنوع قومیتی را هم در نظر بگیرد و شهرستان ها هم دیده شوند.
اسکورسیزی نوروز مهمان خانهها میشود
محمدعلی غلامرضایی مدیرکل تامین و رسانه بین الملل تصریح کرد: «اخت الرضا» و «پری دریایی»، «لوپتو» و «پسر دلفینی» هم از دیگر فیلم هایی هستند که پخش می شوند. امسال اکران تلویزیونی نداریم تا چرخه اکران سینما رعایت شود و فیلم هایی که به اکران رسیده اند صرفا روی آنتن می روند. همچنین فیلم های «قاتلین ماه کامل»، «سریع و خشن» از جمله فیلمهای خارجی هستند که پخش میشوند.
خوشرو مدیر کمیته برنامه های نوروز با اشاره به برنامه ویژه نوروزی شبکه تهران نیز گفت: کامران تفتی در این شبکه اجرای برنامه تحویل سال را بر عهده دارد. شبکه چهار نیز برنامه ای با فضای نوروزی کشورهای همسایه دارد.
در ادامه کشکولی مدیر کمیته برنامه های رمضان با اشاره به برنامه های رمضانی رسانه ملی بیان کرد: با توجه به استقبالی که از مناجات خوانی و ترتیل خوانی شده است به این سمت پیش خواهیم رفت. حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ برنامه سخنرانی داریم. ما برنامه ای چون «محفل» را داریم که خلاقیت در آن به کار گرفته شده است اما در برنامه های دیگر مدل های سنتی را هم خواهیم داشت.
«مهمانی» ایرج طهماسب در شبکه نسیم
برمهانی در بخش دیگر این نشست با اشاره به همکاری با ایرج طهماسب گفت: امسال در شبکه نسیم برنامه ای با نام «مهمانی» داریم که تولید ایرج طهماسب است و تلفیقی است از عروسک های قبلی و جدید او که امیدواریم به نوروز برسد. احتمالا این برنامه فعلا در ۹ قسمت تولید شود.
وی درباره برنامه «پایتخت» تصریح کرد: درباره «پایتخت» هم همانطور که گفته شد برندها و ویژندهای مهم را رها نخواهیم کرد. هر سریالی تا زمانی که وارد پیش تولید نشود، نمی توان گفت این سریال در حال کار و انجام است اما تولید «پایتخت» یکی از کارهای در حال مذاکره است. نمیگویم در چه مرحلهای است چون تا وارد تولید نشود نمی توان اعلام کرد مثل بقیه پروژه ها که وارد تولید شدند و بعد درباره شان اطلاع رسانی شد.
در ادامه نقویان نیز درباره آمار سریال های اخیر بیان کرد: «بازپرس»، «گیلدخت» و «محرمانه» سریال هایی بودند که بیشتر از ۱۵ میلیون مخاطب داشتند.
رحیم لیوانی مدیر مرکز پویانمایی صبا در ادامه درباره تولیدات این مرکز تصریح کرد: ۱۸ مجموعه در این مرکز تولید شده است که ۴ مجموعه آن جدید هستند. «دشت پر ماجرا»، «فیل کوچولو» و «چی شد که این رنگی شدم» از جمله این آثار هستند. «شکرستان» و «جوانمردان» هم از دیگر اثاری هستند که تولید و پخش آنها همچنان ادامه دارد.
انتشار آمار مخاطبان گاهی به ضرر سازمان است
برمهانی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره چرایی منتشر نشدن روتین آمار برنامه ها و سریال های صداوسیما بیان کرد: انتشار آمار هیچ گاه در صداوسیما روتین نبوده است. از طرفی انتشار این آمار گاهی به ضرر شده است چون مثلا گاهی برنامهای مخاطب خاص دارد و آمار مخاطبانش پنج درصد است اما همین ۳ میلیون و پانصد هزار نفر می شود. چرا باید این آمار را بگذاریم که نگاه ژورنالیستی به آن باشد و بعد به ضرر ما شود.
وی ادامه داد: در برخی مواقع ویدیوهایی که از یک برنامه منتشر می شود گاهی بیشتر از خود برنامه دیده می شود. هر از گاهی هم البته آمار منتشر شده اند.
رشیدپور خودش نیامد، فرضیایی در تدارک قرارداد با تلویزیون
وی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار مهر درباره حضور برخی مجریان در شبکه خانگی از جمله رضا رشیدپور و داریوش فرضیایی عنوان کرد: در تلویزیون به این قایل نیستیم که باید تنها رسانه باشیم، ما سکوهای مختلفی داریم که آنها هم باید برنامه سازی کنند. شاید نقدهایی داشته باشم یا به فرزندم اجازه ندهم برخی محتواها را ببیند اما اینکه بگوییم چرا فلانی رفته در فلان سکو کار می کند درست نیست. مشخصا رضا رشیدپور خودش گفت نمیخواهد برنامه را ادامه دهد که درست یا غلط تصمیم او بود.
داریوش فرضیایی هم در تدارک قرارداد با تلویزیون است. او سرمایه حوزه کودک تلویزیون است و مگر می شود از او چشم پوشی کنیم. هم با او صحبت شده است و هم خودش تمایل دارد. سال ها طول کشیده است تا او به عمو پورنگ تبدیل شده است.