فرصت آخر ۲ خودروساز برای خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت

۱۴۰۳/۰۳/۰۹ - ۰۱:۲۱:۰۸
کد خبر: ۳۱۳۶۰۲

| ولی‌اله جعفری به آخرین وضعیت سهام دو شرکت بزرگ خودروسازی سایپا و ایران خودرو در بازار سهام اشاره کرد و گفت: طبق دستورالعمل پذیرش بورس تهران، شرکت‌هایی که در سه سال مالی متوالی یا چهار سال متناوب از پنج سال گذشته، مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شده باشند و زیان انباشته آنها بیش از نصف سرمایه آنها باشد، پذیرش آنها در بورس لغو و به بازار پایه فرابورس منتقل می‌شوند.

تسنیم| ولی‌اله جعفری به آخرین وضعیت سهام دو شرکت بزرگ خودروسازی سایپا و ایران خودرو در بازار سهام اشاره کرد و گفت: طبق دستورالعمل پذیرش بورس تهران، شرکت‌هایی که در سه سال مالی متوالی یا چهار سال متناوب از پنج سال گذشته، مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شده باشند و زیان انباشته آنها بیش از نصف سرمایه آنها باشد، پذیرش آنها در بورس لغو و به بازار پایه فرابورس منتقل می‌شوند.

وی با بیان این که سال گذشته شرکت‌های ایران خودرو و سایپا، صورت‌های مالی منتهی به سال ۱۴۰۱ را ارایه دادند و جزییات آن در تیر ماه ۱۴۰۲ بر روی سامانه کدال منتشر شد، افزود: پس از برگزاری مجمع شرکت‌های ایران خودرو و سایپا مشخص شد که این شرکت‌ها دوباره مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شدند و در زمره شرکت‌های لغو پذیرش قرار گرفتند.

جعفری با اشاره به این که طبق این دستورالعمل، هیات پذیرش در چنین شرایطی اقدام به تشکیل جلسه کرده و از شرکت‌های ناشر درخواست توضیح می‌کند، خاطرنشان کرد: هیات پذیرش این اختیار را دارد تا فرصت یک ساله ای را به شرکت‌ها برای خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت بدهد.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: بر این اساس، هیات پذیرش فرصت یک ساله ای را به شرکت‌های ایران خودرو و سایپا داد که این مهلت در تاریخ ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۳ به پایان می‌رسد.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت این دو شرکت خودروسازی، هیات پذیرش بورس تهران طی یک سال گذشته جلسات منظمی را هر سه ماه یکبار با ایران خودرو و سایپا برگزار و راه‌های خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت را بررسی کردند.

جعفری در پایان گفت: جلسه سوم هیات پذیرش برای «شرکت خودروسازی ایران خودرو» هفته گذشته و این جلسه نیز برای «شرکت خودروسازی سایپا» امروز (چهارشنبه) تشکیل می‌شود.

ارسال نظر