هفتمين همايش بين‌المللي تحقيقات بازي‌هاي ديجيتال برگزار مي‌شود

۱۴۰۳/۰۶/۰۳ - ۰۱:۰۳:۳۲
کد خبر: ۳۱۹۴۶۸

فرآيند شبكه‌سازي ميان دانشجويان و پژوهشگران حوزه بازي‌هاي رايانه‌اي به‌منظور رقابت در هفتمين همايش بين‌المللي تحقيقات بازي‌هاي ديجيتال آغاز شد. به گزارش روابط عمومي بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي، هفتمين همايش بين‌المللي تحقيقات بازي‌هاي ديجيتال به همت بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي، مشاركت دانشگاه علامه طباطبايي و ديگر سازمان‌هاي دولتي، عمومي و خصوصي ۲۰ و ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

فرآيند شبكه‌سازي ميان دانشجويان و پژوهشگران حوزه بازي‌هاي رايانه‌اي به‌منظور رقابت در هفتمين همايش بين‌المللي تحقيقات بازي‌هاي ديجيتال آغاز شد. به گزارش روابط عمومي بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي، هفتمين همايش بين‌المللي تحقيقات بازي‌هاي ديجيتال به همت بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي، مشاركت دانشگاه علامه طباطبايي و ديگر سازمان‌هاي دولتي، عمومي و خصوصي ۲۰ و ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. محمد صادق دهنادي با اعلام اين خبر گفت: هفتمين همايش بين‌المللي تحقيقات بازي‌هاي جدي علاوه بر موضوعات مربوط به بازي‌هاي جدي كه در چهار دوره گذشته محور اصلي پژوهش‌هاي علمي رويداد بوده، مانند دوره اول و دوم شامل همه موضوعات مرتبط با بازي‌هاي رايانه‌اي خواهد بود. مهم‌ترين اهداف هفتمين همايش بين‌المللي تحقيقات بازي‌هاي ديجيتال عبارتند از: توسعه و ارتقاي دانش و فناوري پيشران بازي‌هاي رايانه‌اي؛ ايجاد شبكه علمي بين فعالان و بهره‌برداران علوم مرتبط با زيست بوم بازي‌هاي رايانه‌اي؛ فراهم كردن فرصت براي تبادل نظر؛ ارايه دانش و تجربيات بين پژوهشگران، اساتيد، دانشجويان و فعالان صنعت بازي‌هاي رايانه‌اي؛ تقويت همكاري‌هاي علمي و توسعه اين هنر، صنعت و رسانه در ايران؛ تسهيل دسترسي سازمان‌ها، فعالان و سرمايه‌گذاران حوزه بازي‌هاي رايانه‌اي به دستاوردهاي علمي پژوهشگران، طراحان و صاحبان ايده زيست‌بوم؛ معرفي زمينه‌هاي بين رشته‌اي و نيازهاي بين دستگاهي براي رونق هر چه بيشتر اين حوزه؛ ارايه فرصت به مجموعه‌هاي شتاب‌دهنده، حكمراني، كسب و كار و فعالان فرهنگي براي استفاده از شبكه پژوهش و ايده‌هاي دانش بنيان زيست بوم بازي‌هاي رايانه‌اي.

هفتمين همايش بين‌المللي بازي‌هاي ديجيتال ۱۴۰۳ در شش محور زير برگزار مي‌شود: «بازي‌هاي رايانه‌اي، مدل‌هاي اقتصاد و كسب و كار» مشتمل بر موضوعات: بازي‌هاي رايانه‌اي و بازاريابي، صنعت بازي در ايران و تحريم‌هاي ظالمانه، بازي‌هاي رايانه‌اي و چالش‌هاي بازي‌سازي؛ «بازي‌هاي رايانه‌اي، فناوري‌ و تكنولوژي‌هاي نوين» شامل موضوعات: بازي‌هاي رايانه‌اي و هوش مصنوعي، بازي‌هاي رايانه‌اي و رمز ارزها، بازي‌هاي رايانه‌اي، رسانه‌ها و تكنولوژي‌هاي نوظهور و بازي‌وارسازي (گيميفيكيشن)؛ «بازي‌هاي رايانه‌اي، ارتباطات و جامعه‌شناسي فرهنگي» با زيرشاخه‌هاي موضوعي: بازي‌هاي رايانه‌اي، سواد بازي و خانواده، بازي‌هاي رايانه‌اي و مصرف بازيكنان، بازي‌هاي رايانه‌اي و زنان و بازي‌هاي رايانه‌اي، آموزش و يادگيري؛ «بازي‌هاي رايانه‌اي و مديريت رسانه» شامل: بازي‌هاي رايانه‌اي، ديپلماسي و سياست‌گذاري زيست‌بوم، طراحي و محتواي بازي‌هاي رايانه‌اي و تجربه توسعه بازي‌سازي در ايران و جهان. در هفتمين دوره اين رويداد محور ويژه‌اي براي موضوع «بازي جدي و كاربردهاي متنوع آن» در نظر گرفته شده و موضوع توليد علم در اين حوزه مانند سال‌هاي قبل به صورت ويژه دنبال خواهد شد. همچنين در اين دوره مانند دوره‌هاي گذشته به بهترين پژوهش خارجي ارايه شده به اين همايش نيز جايزه يورويي اهدا خواهد شد. دبير اين رويداد با اشاره به ارتباط علمي و تجربي موضوع بازي‌سازي و بازي وارسازي به حوزه‌هاي مختلف مديريتي و سازماني از راه‌اندازي بخش سازمان‌ها در اين دوره از رويداد خبر داد و افزود: موضوعات مرتبط با نياز سازمان‌ها، شركت‌ها و سياست‌گذاران بازي‌سازي و مراكز پژوهشي به صورت اختصاصي با اعلام جوايز آن در سايت همايش اعلام مي‌شود. به گفته معاون پژوهش و آموزش بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي انتخاب كتاب برگزيده سال‌هاي اخير و پايان نامه‌هاي دفاع شده دانشجويي در زمينه بازي‌هاي رايانه‌‍اي از بخش‌هايي است كه از امسال در حاشيه اين همايش برگزار مي‌شود. مرحله نهايي ارايه مقالات و برگزاري همايش امسال با مشاركت و ميزباني دانشكده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي خواهد بود. پژوهشگران و دانشجويان علاقه‌مند مي‌توانند از دهم شهريورتا اول آذر ۱۴۰۳ با مراجعه به سايت همايش به نشاني dgrconf.ir با ملاحظه فراخوان تفضيلي در بخش‌هاي اصلي، معرفي كتاب و پايان نامه‌هاي اين همايش شركت كنند.