اعلام خوراكيهاي ممنوعه در بوفه مدارس
رييس گروه بهبود تغذيه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، به ممنوعيتهاي فروش خوراكيهاي ناسالم و فاقد ارزش غذايي در بوفه مدارس اشاره كرد.
رييس گروه بهبود تغذيه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، به ممنوعيتهاي فروش خوراكيهاي ناسالم و فاقد ارزش غذايي در بوفه مدارس اشاره كرد. به گزارش مهر، ، فرشته فزوني با بيان اينكه دانشآموزان از نظر وضعيت تغذيهاي در يكي از مهمترين دورههاي زندگي خود هستند، استفاده انواع تنقلات و ساندويچهاي خانگي را كه توسط خانواده به صورت روزانه و تازه تهيه ميشود، به عنوان يك ميان وعده مناسب پيشنهاد كرد و گفت: اين مواد غذايي علاوه بر ارزش غذايي بالا كم هزينه نيز هستند و به راحتي در دسترس بيشتر خانوادهها قرار دارد. فزوني ادامه داد: خوراكيهايي مانند انواع چيپس، غلات حجيم شده شور، شكلات و شيرينيها ميان وعده مناسبي براي تأمين نيازهاي غذايي نيستند و ارزش غذايي مناسبي ندارند، ضمن اينكه نمك موجود در اين خوراكيها ذائقه دانشآموز را به خوردن غذاهاي شور عادت ميدهد. رييس گروه بهبود تغذيه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي خاطرنشان كرد: مواد غذايي كه در پايگاه تغذيه سالم مدارس (بوفه) عرضه ميشود نقش بسيار مهمي در حفظ سلامت دانشآموز دارد. به گفته وي، فرآوردههاي غلات حجيم شده، يخمك، نوشابه، ساندويچهاي سوسيس، كالباس، ناگت، فلافل، پيتزا، آب نبات، سمبوسه، پيراشكي و ساير مواد غذايي ناسالم كه ارزش غذايي كمي دارند نبايد در دسترس كودكان باشد يا در بوفه مدارس عرضه شود، ضمناً ضروري است كه از عرضه هر نوع محصول غذايي بدون بستهبندي يا محصولاتي كه فاقد پروانه ساخت و كد بهداشتي و تاريخ مصرف هستند جلوگيري شود.