مركز مديريت دارايي شبكه برق و تجهيزات شهر تهران راهاندازي خواهد شد
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق تهران بزرگ از راهاندازي مركز مديريت دارايي شبكه برق و تجهيزات شهر تهران در آيندهاي نزديك به همت متخصصان برق پايتخت خبر داد.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق تهران بزرگ از راهاندازي مركز مديريت دارايي شبكه برق و تجهيزات شهر تهران در آيندهاي نزديك به همت متخصصان برق پايتخت خبر داد.
به گزارش وزارت نيرو، همزمان با برگزاري نشست كميسيون توسعه مديريت در اين شركت «كامبيز ناظريان» مديرعامل توزيع برق پايتخت با تاكيد بر لزوم گذر از روشهاي قديمي و بهرهگيري از فناوريهاي نوين در ارائه خدمات به ذينفعان و عزم جدي مجموعه برق پايتخت بر توسعه استفاده از دانش روز در بخشهاي مختلف اين شركت، از بهرهبرداري از مركز مديريت دارايي شبكه برق و تجهيزات شهر تهران براي نخستينبار در اين شركت به همت متخصصان برق پايتخت در آيندهاي نزديك خبر داد.
ناظريان با بيان اينكه پيش از اين و در روشهاي قديمي، حفظ و حراست و نگهداري فني تجهيزات در قالب تعميرات پيشگيرانه انجام شده و نتايج حاصل، بيشتر مبتني بر تواناييها، مهارت و تعهد و مسووليتپذيري مجريان بوده و امكان رصد اقدامات انجام شده به صورت مكانيزه و هوشمند فراهم نبوده است چنين روشي را آسيب پذير و داراي خطا خوانده و افزود: روش اصولي و علمي كه امروزه در دنياي مدرن در مجموعههاي داراي ساختار بزرگ، جهت پيشگيري از خرابي تأسيسات و داراييها از آن استفاده ميشود پيادهسازي فرآيند مديريت داراييهاي فيزيكي است كه در سازمانهاي بزرگ همچون شركتهاي توزيع، رؤيتپذيري نيز از ملزومات بسيار مهم اجراي چنين فناوري است.
مديرعامل توزيع برق پايتخت تصريح كرد: به زبان ساده در اين روش، اطلاعات مرتبط با تمامي تأسيسات، تجهيزات و داراييهاي مجموعه برق پايتخت بر اساس دادههاي مكان محور، جمعآوري شده و زمان بندي و نحوه انجام تعميرات، بهسازي، تعويض و جايگزيني و هرگونه اقدام مرتبط با نگهداري و استفاده بهينه از داراييها به صورت برخط و هوشمند، رصد، اجرا و گزارشگيري ميشود.
وي ادامه داد با بهرهبرداري از اين مركز كه براي نخستينبار در صنعت برق كشور در حال انجام است؛ شاهد افزايش رضايت مشتركان و شهروندان، افزايش بهره وري در استفاده از سرمايهها و داراييهاي سازمان، بهبود عملكرد در حوزههاي اصليچون قابليت اطمينان و كاهش تلفات، افزايش كارايي، دقت و شفافيت در تصميمگيريهاي سازمان و افزايش عمر اقتصادي داراييهاي فيزيكي در كنار كاهش هزينههاي چرخه عمر اين داراييها خواهيم بود.
ناظريان همچنين از مديريت ريسكها و فرصتهاي سازمان در مديريت عملكرد عملياتي، مالي و HSE، مشخص شدن سطح مطلوب خدمات داراييها بر اساس اهداف و برنامههاي مديريت داراييها و افزايش بهره وري در مديريت زنجيره تأمين كالا و تجهيزات و بهينهسازي سطح سرمايهگذاري سازمان به عنوان ديگر دستاوردهاي حاصل از راهاندازي اين مركز نام برد.