پاسخ شهرداري به ابهامات سرنوشت ۳۰ تابلوي موزه امام علي
مديرعامل سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران در مورد ابهامات سرنوشت تعدادي از تابلوهاي موزه امام علي، گفت: موضوع تابلوهاي موزه امام به دستاويزي براي افراد ديگري تبديل شد، در برخي رسانهنماها دچار سياهنمايي هستيم، سياست سازمان فرهنگي و هنري توسعه زيست بوم آثار هنري است چراكه هنرمند و اثر هنري او بر رفتار مديريت شهري اثر ميگذارد.
مديرعامل سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران در مورد ابهامات سرنوشت تعدادي از تابلوهاي موزه امام علي، گفت: موضوع تابلوهاي موزه امام به دستاويزي براي افراد ديگري تبديل شد، در برخي رسانهنماها دچار سياهنمايي هستيم، سياست سازمان فرهنگي و هنري توسعه زيست بوم آثار هنري است چراكه هنرمند و اثر هنري او بر رفتار مديريت شهري اثر ميگذارد. به گزارش ايسنا، مهرداد باقري با تأكيد بر اينكه تبادل آثار هنري در شهرداري تهران روالي مرسوم بوده و سوابق آن موجود است، ادامه داد: موزه امام علي (ع) موزه موضوعي- تخصصي است.
آثار خوب زيادي در حوزه آثار ديني وجود دارد كه بايد اين آثار را اكران كرد و در گام دوم خلأها را جبران كرد. باقري افزود: در اين راستا بايد تبادل اثر انجام ميشد و ما بعضا تابلوهايي از هنرمندان قرض گرفتيم، اكران و سپس خريداري كرديم و هيات امناي سازمان نيز رأي مثبتي بر اكرانهاي مختلف داشت و حتي قرار شد علاوه بر رويدادهاي داخلي در رويدادهاي بينالملل هم حضور داشته باشيم و ما در اين زمينه در دنيا ميداندار هستيم. او اظهار كرد: مصوبهاي براي اولين شركت بينالمللي شهرداري تهران در رويداد جهاني در هيات امنا دريافت و تفاهمنامههاي مرتبط را منعقد كرديم و تمام قواعد اين حوزه تخصصي رعايت شد كه مستندات آن ارايه شده است و حتي حمل و نقل و فرم تحويل اين آثار فرم خاصي بود و ما ۳۰ اثر را بر اساس اين فرمها تحويل داديم كه از بيش از ۳۰۰ گالري و موزه جهان اثر در اين رويداد حضور داشت و بيش از ۳۰۰۰ هنرمند از ۵۰ كشور اثر فردي ارائه دادهاند.