صدها ناظر محتوا در تيك‌تاك اخراج مي‌شوند

۱۴۰۳/۰۷/۲۲ - ۰۱:۱۸:۲۹
|
کد خبر: ۳۲۲۷۱۲

شبكه اجتماعي تيك‌تاك با اقدام براي استفاده از هوش مصنوعي در رصد محتوا، صدها كارمند جهاني خود را اخراج مي‌كند. به گزارش ايسنا، دو منبع آگاه به رويترز گفتند: بيش از ۷۰۰ شغل در مالزي حذف شده است. شركت چيني بايت دنس كه مالك تيك‌تاك است، بعدا شفاف‌سازي كرد و توضيح داد كمتر از ۵۰۰ شغل در اين كشور تعديل شده است. به گفته منابع آگاه، اين كارمندان كه اكثر آنها در فعاليت‌هاي نظارت بر محتوا در تيك‌تاك مشغول بودند، از طريق ايميل، از اخراج خود مطلع شدند.

شبكه اجتماعي تيك‌تاك با اقدام براي استفاده از هوش مصنوعي در رصد محتوا، صدها كارمند جهاني خود را اخراج مي‌كند. به گزارش ايسنا، دو منبع آگاه به رويترز گفتند: بيش از ۷۰۰ شغل در مالزي حذف شده است. شركت چيني بايت دنس كه مالك تيك‌تاك است، بعدا شفاف‌سازي كرد و توضيح داد كمتر از ۵۰۰ شغل در اين كشور تعديل شده است. به گفته منابع آگاه، اين كارمندان كه اكثر آنها در فعاليت‌هاي نظارت بر محتوا در تيك‌تاك مشغول بودند، از طريق ايميل، از اخراج خود مطلع شدند. تيك‌تاك در پاسخ به رويترز، اين اخراج‌ها را تاييد و اعلام كرد در راستاي برنامه بهبود فعاليت‌هاي نظارت بر محتوا، چند صد كارمند اين شركت در سطح جهاني تعديل خواهند شد. تيك‌تاك، تركيبي از شناسايي خودكار و ناظران انساني را براي نظارت بر محتواي ارسال شده در اين پلتفرم به كار مي‌گيرد. طبق اطلاعات وب سايت تيك‌تاك، بايت دنس اكنون بيش از ۱۱۰ هزار كارمند در بيش از ۲۰۰ شهر جهان دارد. اين شركت فناوري همچنين سرگرم برنامه‌ريزي براي كاهش بيشتر هزينه در ماه آينده است زيرا قصد دارد بخشي از فعاليت‌هاي منطقه‌اي خود را يكپارچه كند.

سخنگوي تيك‌تاك در بيانيه‌اي گفت: ما اين تغييرات را در راستاي اقدامات براي تحكيم بيشتر مدل عمليات جهاني خود براي نظارت بر محتوا انجام مي‌دهيم. اين شركت انتظار دارد امسال، دو ميليارد دلار در سطح جهاني در اعتماد و ايمني، سرمايه‌گذاري كند و به بهبود كارايي خود ادامه خواهد كرد؛ به‌طوري كه اكنون ۸۰ درصد از محتواي نقض‌كننده سياست‌هاي اين پلتفرم با فناوري‌هاي اتومات، حذف مي‌شوند. اين اخراج‌ها در شرايطي اعلام شد كه شركت‌هاي فناوري جهاني در مالزي، تحت فشار رگولاتوري قرار گرفته‌اند و دولت اين كشور براي مبارزه با جرايم سايبري، به شركت‌هاي شبكه اجتماعي تا ژانويه مهلت داده است تا مجوز فعاليت دريافت كنند. بر اساس گزارش رويترز، مالزي اوايل امسال، افزايش شديد محتواي مضر شبكه اجتماعي را گزارش كرد و از شركت‌هاي فناوري از جمله تيك‌تاك خواست تا نظارت بر محتوا در پلتفرم‌هايشان خود را مضاعف كنند.