اعطاي تسهيلات ۸۰۰ ميلياردي براي پروژه‌هاي مديريت پسماند

۱۴۰۳/۰۸/۰۵ - ۰۱:۰۴:۰۰
|
کد خبر: ۳۲۳۹۳۶

رييس مركز مديريت پسماند شهري و روستايي سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي كشور با اشاره به اعطاي تسهيلات ۸۰۰ ميليارد ريالي كم بهره به شهرداري‌هاي كشور، گفت: اين تسهيلات بانكي به ۳۰ پروژه مديريت پسماند اختصاص مي‌يابد.

رييس مركز مديريت پسماند شهري و روستايي سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي كشور با اشاره به اعطاي تسهيلات ۸۰۰ ميليارد ريالي كم بهره به شهرداري‌هاي كشور، گفت: اين تسهيلات بانكي به ۳۰ پروژه مديريت پسماند اختصاص مي‌يابد. سجاد كريمي در گفت‌وگو با ايسنا، عنوان كرد: در راستاي اجراي سياست‌هاي برنامه هفتم توسعه كشور براي حمايت از پروژه‌هاي مديريت پسماند و تأمين مالي احداث تأسيسات بازيافت پسماند و تبديل به مواد و انرژي در شهرداري‌ها با هماهنگي بانك شهر قرار است تا تسهيلات بانكي تا سقف ۸۰۰ ميليارد ريال به تناسب نوع پروژه توسط اين بانك به پروژه‌هاي احداث و بهره‌برداري تأسيسات پردازش و بازيافت پسماند شهرداري‌ها اختصاص يابد. كريمي ادامه داد: موضوع تسهيلات بانكي براي ساخت واحدهاي پردازش و كمپوست طي نامه‌اي به استانداري‌هاي سراسر كشور ابلاغ شده است تا اين تسهيلات بانكي به شهرداري‌هاي كشور و سرمايه‌گذاران بخش خصوصي در حوزه پسماند اختصاص يابد. او اظهار كرد: بخش عمده سود متعلق به تسهيلات اخذ شده، توسط سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي كشور و برخي ديگر نيز توسط متقاضي كه همان شهرداري‌ها يا سرمايه‌گذار طرف قرارداد شهرداري‌هاست، پرداخت مي‌شود. به گفته رييس مركز مديريت پسماند شهري و روستايي، پس از تأييد فني اين پروژه‌ها در مركز مديريت پسماند شهري و روستايي سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي كشور و معرفي به بانك، پرداخت تسهيلات صورت مي‌گيرد.
كريمي افزود: زمين به مساحت مورد نياز و داراي مجوزهاي مربوطه از دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط، مصوبه شوراي اسلامي شهر، اجراي پروژه در قالب پهنه‌بندي (منطقه بندي) مصوب كارگروه استاني مديريت پسماند و وجود حداقل ۲۵۰ تن پسماند در روز از شرايط لازم الاجرا در تأييد پروژه‌ها و معرفي آنها به بانك خواهد بود.