مسائل استان سيستان و بلوچستان با نگاه ويژه در حال پيگيري است
رييسجمهور در ديدار اعضاي شوراي راهبردي استان سيستان و بلوچستان ضمن شنيدن گزارش تفصيلي از ظرفيتها، منابع، فرصتها، نيازها و چالشهاي استان، به تبيين و تشريح رويكرد و برنامه ويژه دولت براي بهرهگيري از ظرفيتهاي اين منطقه در راستاي توسعه متوازن كشور پرداخت.
رييسجمهور در ديدار اعضاي شوراي راهبردي استان سيستان و بلوچستان ضمن شنيدن گزارش تفصيلي از ظرفيتها، منابع، فرصتها، نيازها و چالشهاي استان، به تبيين و تشريح رويكرد و برنامه ويژه دولت براي بهرهگيري از ظرفيتهاي اين منطقه در راستاي توسعه متوازن كشور پرداخت. مسعود پزشكيان صبح روز دوشنبه در ديدار اعضاي شوراي راهبردي استان سيستان و بلوچستان، با اشاره به رويكرد و نگاه ويژه دولت چهاردهم به منطقه جنوب شرق به عنوان يكي از مهمترين مناطق در چشمانداز توسعه كشور گفت: استان سيستان و بلوچستان به واسطه قرار گرفتن در مسير پروژه بزرگ و بينالمللي كريدور شمال - جنوب و همجواري با منطقه راهبردي مكران از ظرفيتهاي بالايي در توسعه كشور برخوردار است و بر همين اساس مسائل و چالشهاي اين استان با نگاهي ويژه و در ذيل كارگروهي تخصصي به صورت هفتگي در دولت در حال پيگيري است. رييسجمهور در ادامه يكي از راهكارهاي مهم در حل مشكلات كشور را تمركززدايي از تهران و هدايت منابع و جمعيت به سمت خليج فارس با توجه به ظرفيتهاي عظيم جغرافيايي و اقتصادي اين منطقه عنوان كرد و افزود: يكي از ايدههاي دولت چهاردهم براي توسعه متوازن كشور توجه به اقتصاد دريامحور و توسعه سواحل مكران است.
پزشكيان همچنين با تاكيد بر ضرورت بهرهگيري از ظرفيت مرزها در تعاملات تجاري، اقتصادي و فرهنگي با همسايگان به عنوان يكي از اولويتهاي دولت تصريح كرد: موضوع مهم خنثيسازي تحريم منوط به استفاده حداكثري از ظرفيتهاي و امكانات موجود در كشور است كه بهرهگيري از فرصت و ظرفيت مرزها در اين زمينه بسيار موثر خواهد بود و دولت نيز براي بهرهمندسازي بيشتر كشور از اين ظرفيت اعطاي اختيارات ويژه به استانداران استانهاي مرزي را در دستور كار قرار دارد. رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود تلاش حداكثري براي ايجاد يكپارچگي و انسجام در استان سيستان و بلوچستان بر اساس رويكرد وفاق محور دولت با ميدان دادن به نخبگان و مديران توانمند فارغ از دستهبنديهاي قومي و مذهبي را مورد تأكيد قرار داد و به شوراي راهبردي پيشنهاد كرد به منظور ايجاد همدلي و همگرايي بيشتر در پيگيري و حل مسائل استان از مشاركت نخبگان اهل سنت سيستان و بلوچستان به عنوان شخصيت حقيقي در اين شورا استفاده شود. پيش از سخنان رييسجمهور اعضاي شوراي راهبردي سيستان و بلوچستان به ارايه گزارشي تفصيلي از ظرفيتها، منابع، فرصتها، نيازها و چالشهاي استان پرداخته و همچنين اقدامات صورت گرفته در راستاي حل مشكلات مردم اين منطقه را تشريح كردند.