مديرعامل شركت ملي نفت ايران خبر داد

اختصاص ۲۴ همت به پروژه‌هاي پدافند غيرعامل در صنعت نفت

۱۴۰۳/۰۸/۱۰ - ۰۰:۵۵:۲۶
|
کد خبر: ۳۲۴۴۲۹

يك مقام مسوول گفت: پنج نقطه حياتي، ۱۷ نقطه حساس و ۳۰ نقطه با اهميت در صنعت نفت با همكاري سازمان پدافند غيرعامل كشور مشخص شده كه بيش از ۲۴همت پروژه در حوزه پدافند غيرعامل اختصاص داده شده است.

يك مقام مسوول گفت: پنج نقطه حياتي، ۱۷ نقطه حساس و ۳۰ نقطه با اهميت در صنعت نفت با همكاري سازمان پدافند غيرعامل كشور مشخص شده كه بيش از ۲۴همت پروژه در حوزه پدافند غيرعامل اختصاص داده شده است. به گزارش وزارت نفت، حميد بورد صبح دیروز (چهارشنبه، نهم آبان) در سومين همايش ملي پدافند غيرعامل صنعت نفت با بيان اينكه صنعت نفت در اقتصاد كشور حكم موتور پيشران را دارد و اين موضوع اهميت آن را در حوزه پدافند غيرعامل دوچندان مي‌كند، يادآور شد: هم‌اكنون ۹۰ درصد سبد انرژي كشور از سوي اين صنعت تأمين مي‌شود، بنابراين در اين شرايط بايد به فكر اجراي طرح جامع انرژي باشيم. وي با اشاره به اينكه از اوايل دهه ۸۰ كه سازمان پدافند غيرعامل كشور با دستور مقام معظم رهبري تأسيس شد، صنعت نفت با اين سازمان ارتباط تنگاتنگي داشته است، افزود: آخرين فعاليت مشترك اين دو نهاد، تهيه سند جامع پدافند غيرعامل صنعت نفت بود كه شركت ملي نفت ايران نيز در آن حضور داشته است. مديرعامل شركت ملي نفت ايران فعاليت اين صنعت در حوزه پدافند غيرعامل را نسبت به ساير دستگاه‌ها بالاتر عنوان كرد و افزود: به تازگي پنج نقطه حياتي، ۱۷ نقطه حساس و ۳۰ نقطه با اهميت در صنعت نفت با همكاري سازمان پدافند غيرعامل كشور مشخص شده كه اقدام‌هاي تاب‌آوري در آنها برنامه‌ريزي شده است. بورد از اختصاص بيش از ۲۴ هزار ميليارد تومان به پروژه‌هاي پدافند غيرعامل در صنعت نفت خبر داد و افزود: انجام ۵۸ مطالعه پدافند حساس در زيرساخت‌هاي حياتي مهم در رده مفهومي مهندسي پايه و تفصيلي در پنج سال گذشته از اقدام‌هاي مهم در اين حوزه بوده است.

وي افزود: ۳۴ سرفصل آموزشي پدافند غيرعامل در حوزه عمومي، شيميايي و زيستي، برگزاري ۲۵۰ هزار نفرساعت آموزش با عناوين سايبري و حفاظت از زير ساخت از ديگر كارهاي انجام‌شده در اين بخش است. مديرعامل شركت ملي نفت ايران گفت: برگزاري رزمايش پدافند غيرعامل در سطوح مختلف در مناطق عملياتي ساحل و فراساحلي، ستاد سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس، شركت پايانه‌هاي نفتي، شركت ملي مناطق نفت‌خيز جنوب، شركت نفت مناطق مركزي، سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، شركت نفت فلات قاره ايران، شركت نفت و گاز پارس، شركت ملي حفاري ايران و شركت بهره‌برداري نفت و گاز اروندان (بالغ بر ۶۰ رزمايش) نيز در اين مدت به انجام رسيد. گفتني است در پايان اين همايش ضمن رونمايي از محصولات فرهنگي و كتب تهيه‌شده در حوزه پدافند غيرعامل و ايمني در صنعت نفت، از تلاش‌ها و زحمات ۱۳ نفر از فعالان و مسوولان صنعت نفت در اين حوزه قدرداني شد.