سكوهاي پرمخاطب خارجي نبايد محلي براي اجراي توطئههاي دشمن باشند
به گفته رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي برخي در فضاي مجازي عمليات رسانهاي عليه كشور و مردم اجرا كردند تا به خواست دشمن مبني بر ايجاد رعب و وحشت در جامعه دامن بزنند.
به گفته رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي برخي در فضاي مجازي عمليات رسانهاي عليه كشور و مردم اجرا كردند تا به خواست دشمن مبني بر ايجاد رعب و وحشت در جامعه دامن بزنند.
به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا منادي سفيدان با بيان اينكه حفظ امنيت رواني هر جامعهاي يك اولويت جدي و اساسي در آن جامعه محسوب ميشود، گفت: اينكه مقام معظم رهبري بارها درباره فضاي مجازي صحبت ميكنند و تاكيد دارند كه مسوولان كشور نسبت به فضاي مجازي حساسيت لازم را داشته باشند، نشان ميدهد كه بايد حساسيتها براي تصميمگيري در حوزه فضاي مجازي افزايش يابد. وي با اشاره به هشدار مقام معظم رهبري درباره ضرورت حراست از امنيت رواني در جامعه، افزود: در حوادث اخير، برخي در فضاي مجازي با دروغپراكني، عمليات رسانهاي عليه كشور و مردم اجرا كردند تا به خواست دشمن مبني بر ايجاد رعب و وحشت در جامعه دامن بزنند لذا بايد در موضوع حكمراني فضاي مجازي نسبت به ضرورت حراست از امنيت رواني توجه داشته باشيم. رييس كميسيون آموزش مجلس، با بيان اينكه حكمراني در فضاي مجازي يك اقدام عقلايي، منطقي و قابل قبول است تصريح كرد: فضاي مجازي يك اهدافي دارد و ما بايد نسبت به استفاده صحيح از فضاي مجازي، جامعه را آگاه كنيم؛ نبايد اجازه دهيم فضاي مجازي كه قرار است بشتر پيشرفت، آموزش و رشد جامعه باشد به فضاي براي اجراي توطئههاي دشمن تبديل شود. وي درباره شبكههاي فضاي مجازي و برخي سكوها، گفت: برخي از اين سكوها كه در كشور ما دچار برخي محدوديتها شدهاند در بسياري از كشورهاي جهان فعال هستند و شرايط و قوانين آن كشورها را نيز قبول كردهاند؛ لذا اگر قرار است تصميمي درباره اين سكوها گرفته شود بايد توجه داشته باشيم كه آنها به قوانين كشور ما احترام بگذارند و درباره امنيت رواني جامعه پاسخگو باشند و اينطور نباشد كه اين سكوهاي پرمخاطب خارجي به محلي براي اجراي توطئههاي دشمن تبديل شود. چرا كه در حكمراني فضاي مجازي اين حق ماست كه از مردم خود درمقابل توطئههاي دشمن و كساني كه به دنبال ايجاد رعب و وحشت هستند، حفاظت كنيم. وي اضافه كرد: جامعه ما بايد در بستر فضاي مجازي آموزش ببنيد، نه اينكه فضاي مجازي به وسيله دشمن و عوامل دشمن به زمينهاي براي ضربات روحي، رواني و اجتماعي عليه مردم ما باشد. وقتي فردي اجازه ندارد در فضاي حقيقي، امنيت رواني مردم را ناديده بگيرد اين حق بايد براي همه كساني كه ميخواهند در فضاي مجازي توطئهاي عليه سلامت رواني جامعه ايجاد كنند، نيز بايد سلب شود. منادي، مهمترين مساله اجتماعي كشور را اكنون فضاي مجازي دانست و با بيان اينكه فضاي مجازي نيازمند، حكمراني معقول و منطقي است، گفت: اكنون فضاي مجازي به جاي آنكه محلي براي آموزش جوانان و نوجوانان ما باشد، در برخي موارد تبديل به مركز توليد و توزيع محتواهاي نامناسب شده و اين موضوع، امنيت روحي و رواني جامعه ما را تهديد ميكند. رييس كميسيون آموزش مجلس با بيان اينكه فضاي مجازي در همه كشورهاي دنيا ضابطهمند است و اينطور نيست كه در برخي كشورها فضاي مجازي بتواند اقدامي عليه سلامت رواني جامعه انجام دهد، گفت: وقتي فضاي مجازي رها باشد و حكمراني قانونمند در فضاي مجازي صورت نگيرد، نميتوان انتظار داشت كه فضاي مجازي عليه سلامت رواني مردم نباشد. منادي در پايان خاطرنشان كرد: مجلس اين آمادگي را دارد كه براي حكمراني در فضاي مجازي با هدف مقابله با توطئههاي دشمن و حفاظت از امنيت رواني جامعه همكاري كند؛ اميدوار هستيم كه با همكاري دولت محترم، شرايط فضاي مجازي براي استفاده صحيح از فضاي مجازي فراهم شود.
معتمدي زاده: نبايد رفع فيلترينگ بزرگ نمايي شود
همچنين محمد معتمديزاده، دبير كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: بحث اولويتها در كشور فراوان است و نياز به ايجاد زيرساختهاي فراواني در كشور داريم. قطعا فيلترينگ هم يكي از خواستههاي مردم است، اما نبايد رفع اين موضوع بزرگ نمايي شود و بيش از حد به آن بال و پر داد. قطعا اين شيوه فعلي يعني فيلترينگ سكوهاي مجازي و داغ شدن كار و كاسبي فيلترشكن فروشها درست نيست.