ديسپاچينگ ملي آب شرب تا پايان سال راه‌اندازي مي‌شود

۱۴۰۳/۰۸/۱۶ - ۲۳:۵۸:۳۹
|
کد خبر: ۳۲۵۰۸۵

معاون راهبري و نظارت بر بهره‌برداري آبفاي كشور گفت: با توجه به اينكه ديسپاچينگ ملي آب شرب در شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور تا پايان سال راه‌اندازي مي‌شود.

معاون راهبري و نظارت بر بهره‌برداري آبفاي كشور گفت: با توجه به اينكه ديسپاچينگ ملي آب شرب در شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور تا پايان سال راه‌اندازي مي‌شود.

به گزارش مهر به نقل از وزارت نيرو، عليرضا جزءقاسمي با اشاره به اينكه بيش از ۵۳ درصد منابع آب آشاميدني كشور از منابع زيرزميني تأمين مي‌شود كه عدد خوبي نيست، اظهار كرد: در لرستان اما با توجه به اينكه عمده منابع آب استان از منابع زيرزميني تأمين مي‌شود وضعيت مناسب نيست و بايد از روش‌هاي جايگزين استفاده شود.

وي افزود: مسوولان استان پيگير اين موضوع باشند، چرا كه منابع آب سراب‌ها و چشمه‌ها پايدار نيست و متأثر از تغييرات اقليمي هستند.

معاون راهبري و نظارت بر بهره‌برداري آبفا كشور به رفع كدورت آب خرم‌آباد هم اشاره كرد و گفت: كاهش كدورت آب خرم‌آباد از ۵۰ درصد به ۵ درصداتفاق خوبي است كه جاي تقدير دارد. جزءقاسمي با اشاره به اينكه تأسيسات حوزه آب و فاضلاب استان وضع مناسبي داشتند، افزود: در حوزه حذف مستقيم شبكه اتفاقات خوبي افتاده است و اميدواريم نقاط باقيمانده هم انجام شود. وي در خصوص پروژه‌هاي نيمه تمام آب و فاضلاب هم گفت: بسياري از پروژه‌هاي آب و فاضلاب بالاي ۷۰ تا ۸۰ درصد پيشرفت فيزيكي دارند و نياز است هر چه سريع‌تر تكميل شوند. معاون راهبري و نظارت بر بهره‌برداري آبفای كشور با اشاره به اينكه در حوزه تله متري نيز كارهاي خوبي انجام شده، اما نياز است يكپارچه و تجميع شود، گفت: با توجه به اينكه ديسپاچينگ ملي آب شرب در شركت مهندسي تا پايان سال راه‌اندازي مي‌شود، استان تلاش كند تا به دوازده استان ديگر اضافه شود. جزءقاسمي با تاكيد بر مديريت تقاضا خاطرنشان كرد: اصلاح شبكه توزيع، هوشمند‌سازي شبكه، شناسايي انشعاب‌هاي غيرمجاز، تعويض كنتور و فرهنگ‌سازي از راهكارهاي مديريت تقاضا است. وي گفت در مديريت تقاضا با هزينه كم مي‌توان آب مناسبي ذخيره كنيم نكته‌اي كه بايد مورد توجه متوليان امر قرار گيرد. معاون راهبري و نظارت بر بهره‌برداري آبفای كشور به اجراي پهنه‌بندي نيز اشاره كرد و افزود: وضعيت پهنه‌بندي در لرستان مناسب نيست و با توجه به آمار بالاي حوادث اجراي پهنه‌بندي ضروري است. جزءقاسمي به بهسازي تصفيه خانه فاضلاب خرم‌آباد نيز اشاره كرد و گفت: تصفيه خانه فاضلاب خرم‌آباد نيز به لحاظ فرايندي و هم ظاهري نياز به بهسازي و نوسازي داردوي بر استفاده از پساب در صنعت براي مديريت منابع آب در كشور و لرستان تاكيد كرد و گفت: استفاده شركت پتروشيمي خرم‌آباد و برخي از صنايع ديگر خرم‌آباد از پساب فاضلاب را دنبال كنيد. معاون راهبري و نظارت بر بهره‌برداري آبفا كشور بر جدا‌سازي انشعابات فضاي سبز و استفاده از آب نامتعارف هم در فضاي سبز شهري در لرستان به ويژه خرم‌آباد تاكيد كرد.

جزءقاسمي در خصوص پروژه‌هاي عمراني به ويژه پروژه‌هاي تصفيه‌خانه فاضلاب نيز توضيح داد: براي تكميل تصفيه خانه‌هاي فاضلاب و نگهداري آنها در استان بايد به سمت سرمايه‌گذاري يا ماده يازده برويم.

اين گزارش حاكي است عليرضا جزءقاسمي معاون راهبري و نظارت بر بهره‌برداري آبفا كشور و عليرضا طباطبايي مديركل دفتر نظارت بهره‌برداري آب آبفاي كشور همراه با مديرعامل شركت آب و فاضلاب لرستان از تأسيسات و پروژه‌هاي شركت آب و فاضلاب استان بازديد كردند.