ايجاد اقتصاد سبز با اجراي طرح گردشگري آشوراده
استاندار گلستان با تاكيد بر اينكه در طرح گردشگري جزيره آشوراده به دنبال اقتصاد سبز هستيم، تصريح كرد: ايجاد راه دسترسي، زيرساخت، بهسازي روستا، تكميل اردوگاه دانشآموزي، قلعه تاريخي، گردشگري كشاورزي و توسعه آبزيپروري از پيشنيازهاي طرح گردشگري جزيره آشوراده بود كه برخي از موارد انجام شده و برخي ديگر نيازمند پيگيري است.
غلامرضا وليپور- گلستان| استاندار گلستان با تاكيد بر اينكه در طرح گردشگري جزيره آشوراده به دنبال اقتصاد سبز هستيم، تصريح كرد: ايجاد راه دسترسي، زيرساخت، بهسازي روستا، تكميل اردوگاه دانشآموزي، قلعه تاريخي، گردشگري كشاورزي و توسعه آبزيپروري از پيشنيازهاي طرح گردشگري جزيره آشوراده بود كه برخي از موارد انجام شده و برخي ديگر نيازمند پيگيري است. علي محمد زنگانه، در نشست با خبرنگاران استان با بيان اينكه در طرح طبيعتگردي آشوراده به همه دستورات و نكات مورد تاكيد سازمان حفاظت محيط زيست عمل كرديم، تصريح كرد: اين طرح در ابتداي فعاليت دولت سيزدهم، مجوز كميته طبيعتگردي را نداشت و اخيرا نيز وزير ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي به عنوان متولي طرح طبيعتگردي آشوراده از آن حمايت كردند و سازمان حفاظت محيط زيست نيز ورود پيدا كرده است.
به گفته زنگانه؛ استفاده از بخش تفرج با رعايت اصول محيطزيستي حق گلستانيها است و در همه جاي دنيا از اين ظرفيت استفاده ميشود. استاندار گلستان گفت: براساس آخرين گزارش مراكز آمار ايران، نرخ مشاركت اقتصادي گلستان از ۳۷.۵ درصد در تابستان ۱۴۰۰ به ۴۰.۹ در تابستان ۱۴۰۳ رسيده است. زنگانه اظهار كرد: در دور اول و دوم رييسجمهور شهيد ۲۴۸ مصوبه با اعتباري بالغبر ۲۵۶ هزار ميليارد ريال براي بخش عمراني و ۱۳۷ هزار ميليارد ريال اعتبار در بخش تسهيلات و ۸۸۰ ميليون يورو تسهيلات ارزي براي استان گلستان در نظر گرفته شد. استاندار گلستان تاكيد كرد: توليد ناخالص داخلي استان گلستان از ۵۱ هزار ميليارد تومان در انتهاي سال ۱۴۰۰ به ۲۳۶ هزار ميليارد تومان در انتهاي سال گذشته رسيده است.