دولت براي رفع ناترازي برق اقدام جدي و فوري را در دستور كار قرار دهد
عضو كميسيون اقتصادي مجلس گفت: در كنار محاسن عديده لايحه بودجه ۱۴۰۴ بايد اذعان كرد كه برخي اعداد و ارقام لايحه غير قابل تحقق و وصول است كه اميد است در مجلس در راستاي رفع اين ايرادات اقدام شود.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس گفت: در كنار محاسن عديده لايحه بودجه ۱۴۰۴ بايد اذعان كرد كه برخي اعداد و ارقام لايحه غير قابل تحقق و وصول است كه اميد است در مجلس در راستاي رفع اين ايرادات اقدام شود.
به گزارش ايسنا، غلامحسين زارعي در جلسه علني يكشنبه مجلس در نطق مياندستور خود با اشاره به ارايه لايحه بودجه سال ۱۴۰۴ از سوي دولت چهاردهم به مجلس گفت: از رياست محترم جمهور و دولت محترم به دليل ارايه بهموقع بودجه، شفافيت در ارايه متغيرها و مفروضات، منابع و مصارف و ادغام آمار و ارقام به جداول بودجهاي كه براي اولينبار صورت گرفته، تشكر ميكنم. اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس گفت: در كنار محاسن عديده لايحه بايد اذعان كرد كه برخي اعداد و ارقام لايحه غيرقابل تحقق و وصول است از همين الان بوي ناترازي و كسري بودجه براي سال آينده به مشام ميرسد و اميد است كه در مجلس در راستاي رفع اين ايرادات اقدام شود. نماينده مردم دشتي و تنگستان در مجلس شوراي اسلامي افزود: عدم ارايه راهكارهاي عملياتي در زمينه رفع ناترازي حوزههاي انرژي، از هماكنون نگراني از در پيش بودن تابستاني بسيار بحراني را به ذهن متبادر ميكند. دولت بايد در زمينه رفع ناترازي برق اقدام جدي و فوري را در دستور كار قرار دهد؛ افزايش بهرهوري و استفاده از ظرفيتهاي مغفول مانده و بالقوه و كاهش يا حذف تعرفههاي تجهيزات مربوط به انرژيهاي تجديدپذير ازجمله اقداماتي است كه بايد موردتوجه قرار بگيرند.زارعي در ادامه گفت: متاسفانه روزانه ۷ ميليون متر مكعب آب در حوزه خليجفارس توسط كشورهاي جنوبي خليجفارس استحصال و شيرين ميشود اما سهم ما به يك ميليون مترمكعب نيز نميرسد. بايد در مجلس از دولت بخواهيم كه اگر فرصت ندارد كه آب شيرينكنهاي بزرگ مقياس را بهرهبرداري كند، استفاده از آب شيرين كنهاي كوچك مقياس سريعا در دستور كار خود قرار دهد. وي با تاكيد بر اينكه ميادين مشترك نفتي و گازي از سرمايههاي اصلي كشور محسوب ميشوند، گفت: نبايد آنها را رها كنيم و اجازه دهيم كشورهاي همجوار آنها را استحصال كنند و به فروش برساند. دولت به جاي افزايش پايههاي مالياتي و فشار بر مردم و موديان سريعا زمينه بهرهبرداري از اين ميادين مشترك را حتما فراهم كند. اين نماينده مجلس همچنين با بيان اينكه «مصوبه ساماندهي نيروهاي شركتي از زمان مجلس يازدهم تاكنون در مجمع تشخيص معطل مانده است»، عنوان كرد: از روساي جمهور و مجلس ميخواهيم كه در اين زمينه به صورت جدي ورود كنند و به بردهداري پايان دهند. چه شركتهايي پشت اين قضيه هستند؟ چرا اجازه داده نميشود كه كارگران مظلوم به حقشان برسند؟