تقويت روابط تجاري ايران و چين
هيات اعزامي اتاق بازرگاني تهران در نشست با اتاق بازرگاني ايرانيان مقيم شمال چين بر گسترش همكاريهاي تجاري و سرمايهگذاري بين دو كشور و همچنين شناسايي فرصتهاي جديد براي همكاري در بازارهاي سوم تاكيد كردند.
هيات اعزامي اتاق بازرگاني تهران در نشست با اتاق بازرگاني ايرانيان مقيم شمال چين بر گسترش همكاريهاي تجاري و سرمايهگذاري بين دو كشور و همچنين شناسايي فرصتهاي جديد براي همكاري در بازارهاي سوم تاكيد كردند. گسترش روابط تجاري ايران و چين، نيازمند تعامل بيشتر و گستردهتر بين بخش خصوصي دو كشور به ويژه در حوزههاي انرژي، صنايع و فناوري است. همكاري نزديك بازرگانان ايراني و چيني ميتواند به شناسايي فرصتهاي جديد تجاري و سرمايهگذاري و تقويت روابط اقتصادي دوجانبه كمك شاياني كند و به اين طريق تنها شاهد حضور تجار چيني در بازار ايران نباشيم. با توجه به اهميت تعامل و توسعه مناسبات اقتصادي ميان دو كشور دو طرف در اين نشست مشترك راههاي توسعه همكاري مشترك را بررسي كردند.
در اين نشست نايبرييس، دبيركل و قائممقام دبيركل اتاق تهران حضور داشتند. در ابتداي اين نشست رييس اتاق بازرگاني تهران با اشاره به ظرفيتها و توانمنديهاي اين اتاق و نقش آن در اقتصاد ايران، آمادگي بخش خصوصي براي همه نوع همكاري با تجار و بازرگانان ايراني مقيم چين اعلام كرد. به گزارش اتاق تهران، محمود نجفي عرب گفت: ما آمادگي داريم تا بتوانيم چالشها و مشكلات شما در ايران را پيگيري كنيم و شما هم همراه و همكار بخش خصوصي كشور در چين باشيد. او با اشاره به جلسات متعددي كه هيات اعزامي اتاق تهران در شانگهاي و پكن حضور يافته بود، عنوان كرد كه پيشنهادهاي متعددي براي همكاري به نهادهاي چيني ارايه شده كه ميتواند از سوي اتاق بازرگاني ايرانيان مقيم چين نيز پيگيري شود. او گفت: خوشبختانه رييس اتاق بازرگاني ايرانيان مقيم چين در برخي از اين جلسات حضور داشت و دو تفاهمنامه هم به صورت سهجانبه امضا شد كه اين اتاق يكي از طرفهاي متعهد به اين تفاهمنامهها بود كه ميتواند روابط ما را به شكل قابلتوجهي افزايش دهد. به گزارش اتاق تهران، مسعود شماعيزاده گفت: تشكل بازرگاني ايرانيان مقيم چين در سال ۲۰۰۳، همزمان با توسعه روابط تجاري و اقتصادي ميان ايران و چين و افزايش حضور شركتهاي بازرگاني ايراني در چين، به همت سفارت و سفير وقت جمهوري اسلامي ايران فريدون وردينژاد پايهگذاري شد.