شارژ سريع گوشي هوشمند با چند روش ساده

۱۴۰۳/۰۸/۲۳ - ۰۰:۴۱:۴۸
|
کد خبر: ۳۲۵۶۰۲

اين روزها كمتر كسي است كه تلفن همراه نداشته باشد؛ چراكه كاربران علاوه بر ارتباطات به اپليكيشن‌هاي متنوعي دسترسي دارند كه مي‌تواند زندگي را بسيار آسان‌تر كند؛ بنابراين مساله شارژ كردن و همچنين كاهش مدت زمان شارژ به دليل استفاده زياد از گوشي در طول روز مي‌تواند اهميت بسياري داشته باشد.

اين روزها كمتر كسي است كه تلفن همراه نداشته باشد؛ چراكه كاربران علاوه بر ارتباطات به اپليكيشن‌هاي متنوعي دسترسي دارند كه مي‌تواند زندگي را بسيار آسان‌تر كند؛ بنابراين مساله شارژ كردن و همچنين كاهش مدت زمان شارژ به دليل استفاده زياد از گوشي در طول روز مي‌تواند اهميت بسياري داشته باشد. به گزارش ايسنا، شارژ باتري گوشي به عوامل مختلفي بستگي دارد و اگر از گوشي به صورت درست با تجهيزات مناسب استفاده شود مي‌توان بسياري از چالش‌هايي كه با باتري وجود دارد پيگيري و حل كرد كه در ادامه به چند توصيه و راهكار براي مديريت بهتر شارژ گوشي اشاره مي‌شود. ابتدا بهتر است كاربران به وضعيت حالت پرواز گوشي توجه و آن را فعال كنند. درباره چرايي فعال كردن حالت پرواز بايد گفت سيگنال شبكه بيشتر از هر فاكتور ديگري به باتري فشار مي‌آورد و اين تازه در حالت عادي است. اگر كاربري به منطقه‌اي برود كه آنتن‌دهي ضعيفي دارد، مصرف باتري بيشتر هم مي‌شود. به همين دليل اگر در محل زندگي فرد آنتن‌دهي ضعيف است، باتري با سرعت كمتري نسبت به منطقه‌اي كه آنتن‌دهي قوي دارد، شارژ خواهد شد، به عبارتي يعني حتي زماني كه گوشي‌ در شارژ باشد هم اين موضوع بر باتري تاثير منفي مي‌گذارد. بنابراين بهترين كار اين است كه هنگام شارژ، گوشي را در حالت پرواز قرار دهيد. آزمايش‌ها و بررسي‌هاي انجام شده حاكي از آن است اين كار مي‌تواند زمان شارژ باتري را تا ۲۵ درصد كاهش دهد.

 

كمك به شارژ سريع با خاموش كردن گوشي

اگرچه فعال كردن حالت پرواز تأثير بسياري بر روند شارژ گوشي داشته باشد اما فراموش نكنيد كه خاموش كردن دستگاه به تسريع اين فرآيند مي‌تواند كمك بسياري كند؛ در واقع با خاموش كردن گوشي سرعت شارژ از زماني كه آن در حالت پرواز قرار بگيرد بيشتر مي‌شود.

 

استفاده نكردن از موبايل در حال شارژ

در صورتي كه كاربري نمي‌تواند گوشي خود را هنگام شارژ خاموش كند و تمايل دارد پيام‌ها و تماس‌هاي ورودي را هم دريافت كند، بهتر است هنگام شارژ از دستگاه استفاده نكند چون استفاده از گوشي هنگام شارژ، سرعت شارژ شدن آن را كاهش خواهد داد. همچنين استفاده از اپليكيشن‌هاي پرمصرفي مثل بازي‌ها نيز باعث افزايش حرارت گوشي و كند شدن پروسه شارژ مي‌شود و اين موضوع باعث مي‌شود در طولاني‌مدت آسيب‌هاي غيرقابل جبراني هم به باتري گوشي وارد شود. نكته قابل توجه اين است كه قرار دادن گوشي در معرض حرارت طولاني‌مدت، يكي از اشتباهات متداولي است كه سلامت اين دستگاه را به خطر مي‌اندازد. به همين دليل زماني كه گوشي در حال شارژ است بهتر است از آن استفاده نشود تا علاوه‌بر شارژ سريع‌تر، از آسيب رسيدن به آن هم جلوگيري شود.

 

استفاده از شارژر ديواري

براي شارژ سريع موبايل  

حتما براي شما هم پيش آمده كه براي شارژ گوشي خود از USB كامپيوتر يا درون خودرو استفاده كنيد اما بايد بدانيد موارد گفته شده نمي‌تواند به اندازه يك شارژر ديواري موثر باشد. توان خروجي اين درگاه‌ها به‌طور معمول ۰.۵ آمپر است. ولي اين عدد براي يك شارژر ديواري (بسته به نوع و مدل گوشي) ۱ آمپر است؛ البته شارژ گوشي با آمپر پايين هيچ اشكالي ندارد و آسيبي به گوشي شما نمي‌زند؛ ولي باتري آن با سرعت كمتري شارژ خواهد شد. البته در كنار استفاده از شارژر توصيه مي‌شود تا حد ممكن از وايرلس براي شارژ كردن پرهيز شود. شارژرهاي وايرلس از آنجايي كه بدون سيم هستند، گجت‌هاي مفيد و كارآمدي محسوب مي‌شوند؛ اين شارژرها در مقايسه با نمونه‌هاي سيمي سرعت شارژ بسيار كمتري دارند. در حقيقت آزمايشات نشان مي‌دهند سرعت شارژ شارژرهاي سيمي نزديك به ۵۰ درصد بيشتر از شارژهاي وايرلس است. استفاده از كابل‌هاي با كيفيت از ديگر راه‌حل‌هايي است كه مي‌تواند تاثير بسياري برروي شارژ سريع داشته باشد. براي توضيحات بيشتر بايد گفت داخل كابل شارژ گوشي چهار عدد رشته سيم قرار دارد كه دو عدد از آنها براي انتقال اطلاعات و دو عدد ديگر براي شارژ گوشي كاربرد دارند. هرچقدر قطر رشته سيم‌هاي مربوط به شارژ بيشتر باشد، مي‌توانند آمپر بالاتري را انتقال دهند. براي مثال كابل‌هاي گيج ۲۸ فقط توانايي انتقال 5/0 آمپر انرژي را دارند اما كابل‌هاي گيج ۲۴ كه بزرگ‌تر هستند، مي‌توانند از دو آمپر انرژي پشتيباني كنند. معمولا كابل‌هايي كه ارزان‌تر هستند از نوع گيج ۲۸ هستند و نمي‌توانند از شارژ سريع پشتيباني كنند، اما كابل‌هاي باكيفيت توانايي انتقال انرژي بالاتري دارند و شارژ گوشي را با سرعت بالاتري انجام خواهند داد. در نهايت براي شارژ سريع‌تر باتري بهتر است كه قاب گوشي درآورده شود. تمام گوشي‌هاي هوشمند امروزي از باتري‌هاي ليتيوم يوني بهره مي‌برند بنابراين نحوه كار اين باتري‌ها به گونه‌اي است كه وقتي دماي كمتري داشته باشند، عملكرد بهتري خواهند داشت. براي آنكه كار شارژ به بهترين شكل ممكن انجام شود، دماي باتري بايد بين ۵ تا ۴۵ درجه سانتي‌گراد باشد. از آنجايي كه دماي محيط بر دماي باتري نيز تاثيرگذار است، مي‌توانيد با درآوردن قاب گوشي، دماي آن را كمتر كنيد.