آمار مرگ ومير ناشي از تروما رو به افزايش است
وزير بهداشت گفت: با مداخله و نظارت درست در گذشته، آمار مرگ ومير ناشي از تروما از ۲۷ هزار نفر به ۱۵ هزار نفر رسيده بود، اما در يكي دو سال اخير اين آمار دوباره رو به افزايش بوده است. محمدرضا ظفرقندي، وزير بهداشت و درمان در حاشيه چهارمين كنگره ملي تروماي كشور با حضور در جمع خبرنگاران درپاسخ به پرسشي درباره حادثه به قتل رسيدن يك پزشك در شهرستان ياسوج گفت: متاسفانه يكي از همكاران عزيز ما به قتل رسيد كه اين موضوع تاسف بار است.
وزير بهداشت گفت: با مداخله و نظارت درست در گذشته، آمار مرگ ومير ناشي از تروما از ۲۷ هزار نفر به ۱۵ هزار نفر رسيده بود، اما در يكي دو سال اخير اين آمار دوباره رو به افزايش بوده است. محمدرضا ظفرقندي، وزير بهداشت و درمان در حاشيه چهارمين كنگره ملي تروماي كشور با حضور در جمع خبرنگاران درپاسخ به پرسشي درباره حادثه به قتل رسيدن يك پزشك در شهرستان ياسوج گفت: متاسفانه يكي از همكاران عزيز ما به قتل رسيد كه اين موضوع تاسف بار است. پيگيريهاي دادستاني، قوه قضاييه و نيروي انتظامي باعث شد كه فرد سريعا دستگير شود. برخورد با اين فرد بايد به گونهاي عبرتآموز باشد كه مجددا اين اتفاق تكرار نشود. وي در بخش ديگري از صحبتهايش با اشاره به وضعيت نامطلوب مرگومير ناشي از تروما و حوادث ترافيكي گفت: ميزان مرگ و مير ناشي از حوادث ترافيكي در كشور نسبتا زياد است، بايد مداخله همهجانبه در ارتباط با اين موضوع صورت گيرد مرگ و مير ناشي از حوادث ترافيكي، يك موضوع چند وجهي است كه مسائل پزشكي بخشي از آن را تشكيل ميدهد.
وزير بهداشت با اشاره به پيشگيري از مصدوميتهاي ترافيكي گفت: در جهت پيشگيري از مصدوميتهاي ترافيكي اتومبيلها بايد ايمني لازم را داشته باشند، همچنين جادهها ايمن شده باشند و پليس راه نيز نظارت كامل بر جادهها را داشته باشند. وزير بهداشت در ادامه گفت: با مداخله و نظارت درست در گذشته، آمار مرگ ومير ناشي از تروما از ۲۷ هزار نفر به ۱۵ هزار نفر رسيده بود اما در يكي دو سال اخير اين آمار دوباره رو به افزايش بوده است. ظفرقندي در پايان با اشاره به آمار مجروحان لبنان كه براي درمان به كشور ما منتقل شدهاند، بيان كرد: حدود ۵۰۰ مجروح به كشور منتقل شدهاند و عملها و اقدامات درماني لازم براي اين افراد صورت گرفته است.