لزوم توسعه همكاري‌هاي منطقه‌اي دريايي با ديگر كشورها

۱۴۰۳/۰۹/۰۸ - ۰۰:۲۹:۵۳
|
کد خبر: ۳۲۶۸۳۲

وزير راه و شهرسازي گفت: ‌از راهبردهاي دولت چهاردهم در حوزه روابط بين‌الملل، توسعه همكاري‌هاي منطقه‌اي با  همسايگان  است.

وزير راه و شهرسازي گفت: ‌از راهبردهاي دولت چهاردهم در حوزه روابط بين‌الملل، توسعه همكاري‌هاي منطقه‌اي با  همسايگان  است.

به گزارش مهر، فرزانه صادق افزود: به گواه صاحب‌نظران، جمهوري اسلامي ايران همواره در تأمين امنيت و ايمني دريانوردي و حفاظت از محيط زيست دريايي يك كشور تعيين‌كننده و موثر بوده است. عضو كابينه دولت چهاردهم با اشاره به پيوستن ايران به كنوانسيون‌هاي سازمان بين‌المللي دريانوردي و مشاركت فعالانه در كميته‌هاي فني اين سازمان تخصصي، اظهار كرد: سازمان بنادر و دريانوردي همواره در پيشبرد و اجراي برنامه‌ها و سياست‌هاي آيمو (سازمان بين‌المللي دريانوردي) در زمينه ارتقاي ايمني و امنيت دريانوردي پيشرو بوده است. وزير راه و شهرسازي با اعلام اينكه يكي از راهبردهاي دولت چهاردهم در حوزه روابط بين‌الملل، توسعه همكاري‌هاي منطقه‌اي با همسايگان است، افزود: تحريم‌هاي ظالمانه و يك‌جانبه عليه حمل و نقل دريايي ايران به فضاهاي دوستانه و همكاي‌هاي منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي در حوزه دريا و دريانوردي آسيب مي‌زند. صادق با اشاره به پيگيري سياست‌هاي توسعه دريا محور و اقتصاد دريا در دولت وفاق، تأكيد كرد: يكي از برنامه‌هاي جدي دولت چهاردهم، عملياتي كردن سياست‌هاي توسعه دريا محور است و در اين مسير از تجربيات آيمو نيز بهره خواهيم برد.

وزير راه و شهرسازي همچنين خواستار توسعه همكاري‌هاي آموزشي آيمو در ايران شد و گفت: آموزش و تربيت كارشناسان و دانشجويان ايراني به دانش‌هاي روز دريانوردي يكي از نيازهاي جدي ايران است. او، جمهوري اسلامي ايران را يك كشور با پيشينه تاريخي مثبت در دريا و دريانوردي برشمرد و گفت: در لوح گلي به جا مانده از ۷ هزار سال پيش در ايران، طرحي از يك كشتي با سرنشينان و خدمه‌هاي شاداب و با نشاط است.