لزوم توجه به انرژي تجديدپذير براي جبران ناترازيها
يك مقام مسوول گفت: براي پاسخگويي به ناترازيهايي كه امروز با آن مواجه هستيم بهويژه در حوزه برق و سوخت بايد به ظرفيت انرژيهاي تجديدپذير توجه كنيم.
يك مقام مسوول گفت: براي پاسخگويي به ناترازيهايي كه امروز با آن مواجه هستيم بهويژه در حوزه برق و سوخت بايد به ظرفيت انرژيهاي تجديدپذير توجه كنيم.
به گزارش مهر، يزدان رضايي معاون اقتصادي و برنامهريزي وزارت نيرو امروز در مراسم رويداد ارايه معكوس و تقدير از برگزيدگان پژوهش و فناوري صنعت آب و برق، با بيان اينكه براي افزايش بهرهوري در صنعت آب و برق نيازمند دستيابي به فناوريهاي جديد هستيم، اظهار كرد: بهينهسازي، افزايش كارايي و كاهش تلفات در حوزه توليد، انتقال و توزيع از ديگر اهداف ما در بحث پژوهش و فناوري است.
وي ادامه داد: براي پاسخگويي به ناترازيهايي كه امروز با آن مواجه هستيم بهويژه در حوزه برق و سوخت بايد موضوع بهرهبرداري از ظرفيتهاي انرژيهاي تجديدپذيرها توجه كنيم، علاوه بر اين ذخيرهسازها در ابعاد كوچك و بزرگ ميبايست مورد توجه قرار گيرند.
معاون اقتصادي و برنامهريزي وزارت نيرو ادامه داد: تأمين امنيت سايبري و توسعه هوشمندسازي از ديگر اهداف تبيين شده است در همين راستا نيز به دنبال افزايش اعتبار در بخش پژوهش و فناوري وزارت نيرو هستيم و در اين راستا نيز گامهايي برداشته شده است.
رضايي با بيان اينكه اصرار داريم كه شركتهاي آب و فاضلاب بتوانند در اين افزايش سرمايه نقش داشته باشند، گفت: در قانون براي مشاركت شركتها مزايا و تسهيلاتي مانند اعتبار مالياتي در نظر گرفته شده كه قابل انتقال به سال بعد است.
در ادامه محمدرضا كاويانپور - رييس موسسه تحقيقات آب وزارت نيرو - نيز در اين مراسم با اشاره به تغيير اقليم در دنيا، گفت: اين موضوع چالشهايي را در بخش برق ايجاد كرده است، اظهار كرد: در بخشهاي مختلف دنيا همچون عربستان و آفريقا شاهد تغييرات اقليمي هستيم، در ايران نيز تغييرات اقليمي بسيار وسيع است، اما توسعه دانشبنيانها ميتوانيم مشكلات را كاهش دهيم.
وي با اشاره به رويكرد وزارت نيرو براي حمايت از شركتهاي دانشبنيان، گفت: سياستهايي را براي حمايت و توسعه آنها در نظر گرفتهايم و براي اين مهم نيز تاكنون اقدامات بسيار خوبي انجام شده است.
رييس موسسه تحقيقات آب وزارت نيرو افزود: بررسيهاي متعددي براي بهبود روند كار و بهرهبرداري بيشتر از شركتهاي دانش بنيان انجام داديم در اين بررسيها متوجه شديم كه شركتهاي دانش بنيان توليد ميكنند اما در مديريت تقاضا دچار مشكل هستند.
كاويانپور با بيان اينكه براي حل اين مشكل رويداد ارايه معكوس را برگزار كرديم و در مدت كوتاهي با سيل متقاضيان مواجه شديم، گفت: اگر اين رويه شبيه مدارس فصلي باشد دستورالعمل ايجاد ميشود كه ارتباطات بهتر شكل بگيرد.