ميانگين سرانه هزينه آموزش هر فرد در نهضت سوادآموزي
معاون توسعه مديريت و پشتيباني سازمان نهضت سوادآموزي با بيان اينكه در سال ۱۴۰۲ ميانگين سرانه هزينه آموزش در نهضت سوادآموزي به ازاي هر فرد يك ميليون تومان بود گفت: امسال اين رقم به حدود سه برابر رسيده است. يكي از رويههايي كه دنبال ميكنيم اصلاح روش در پرداختهاست و قطعا اين رقم پرداخت خواهد شد.
معاون توسعه مديريت و پشتيباني سازمان نهضت سوادآموزي با بيان اينكه در سال ۱۴۰۲ ميانگين سرانه هزينه آموزش در نهضت سوادآموزي به ازاي هر فرد يك ميليون تومان بود گفت: امسال اين رقم به حدود سه برابر رسيده است. يكي از رويههايي كه دنبال ميكنيم اصلاح روش در پرداختهاست و قطعا اين رقم پرداخت خواهد شد. رسول جمشيدي اول با بيان اينكه يكي از چالشهاي اساسي سازمان طي سالهاي گذشته، موضوع اعتبارات سوادآموزي بوده است ،گفت: چانه سوادآموزي كوچك است؛ بدين علت كه تا سال ۱۳۹۰ افرادي كه به عنوان آموزشيار با نهضت سوادآموزي كار ميكردند مستقيما حقوقبگير نهضت بودند اما از سال ۱۳۹۰ فعاليتها واگذار و اين اقدام از طريق خريد خدمات انجام شد.
وي با بيان اينكه قاعده خريد خدمت كردن يا واگذاري به موسسات غيردولتي، افزايش كيفيت و كاهش هزينههاست كه اين باعث شده سرانهها و هزينه تمام شده ناچيز و به يك روال تبديل شود؛ افزود: هر سال بودجه نهضت سوادآموزي متناسب با نرخ رشد تورم سالانه يا افزايش حقوق كارمندان يا كارگري رشد نمييابد. معاون توسعه مديريت و پشتيباني سازمان نهضت سوادآموزي با بيان اينكه در لوايح بودجه سالانه، هر سال بهاي تمام شده را متناسب با نرخ تورم و نرخ واقعي حقوق و دستمزد پيشبيني ميكنيم اما به تاييد و تصويب نميرسد، ادامه داد: نه تنها به تاييد نميرسد بلكه چيزي كه مصوب ميشود هم تخصيص نمييابد، درحالي كه بيش از ۹۰ درصد آن ماهيت حقوق و دستمزد دارد. جمشيدي اول اظهار كرد: همچنين به استناد مصوبه دولت، معادل ۲۰ درصد سرانه به سوادآموزان قبول شده دوره سوادآموزي به عنوان تشويق پرداخت ميشود.