همسايه بودن آذربايجان غربي با سه كشور فرصت بسيار خوبي براي صادرات است

۱۴۰۳/۱۰/۰۸ - ۰۱:۳۶:۵۴
|
کد خبر: ۳۲۹۰۰۵

آذربايجان غربي رييس اتاق ايران گفت: همسايه بودن آذربايجان غربي با سه كشور مي‌تواند فرصت‌ها و ظرفيت‌هاي بسيار خوبي براي صادرات و ارتباط دوجانبه كشور فراهم كند.

آذربايجان غربي رييس اتاق ايران گفت: همسايه بودن آذربايجان غربي با سه كشور مي‌تواند فرصت‌ها و ظرفيت‌هاي بسيار خوبي براي صادرات و ارتباط دوجانبه كشور فراهم كند.

صمد حسن‌زاده، پنجشنبه، ۶ دي‌ماه در هفتاد و چهارمين جلسه شوراي گفت‌وگوي دولت و بخش خصوصي آذربايجان غربي كه با حضور استاندار آذربايجان غربي در محل اتاق اروميه برگزار شد، گفت: هر چند كه ممكن است در سامانه ارز تجاري كه براي اولين‌بار است اجرا مي‌شود، نارسايي‌هايي مشاهده شود، اما اميدواريم به‌تدريج تمامي اين مسائل برطرف شوند و صادركنندگان بتوانند به قيمت مناسب به عرضه ارز حاصل از صادرات بپردازند و واردكنندگان نيز با درصدي از كارمزد بانكي بتوانند نيازهاي ارزي خود را تأمين كنند.

وي ادامه داد: همچنين مشكلات تعهد ارزي مدت‌هاست باعث نگراني‌هاي بزرگي براي صادركنندگان كشور شده كه اميدواريم با برنامه بانك مركزي اين مشكلات به زودي برطرف شود.

رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معاون و كشاورزي ايران با اشاره به نقش فعالان اقتصادي در اشتغالزايي، گفت: فعالان اقتصادي با صادرات و ايجاد ثروت، به ايجاد اشتغال و امنيت كمك مي‌كنند.

وي با بيان اينكه ظرفيت آذربايجان غربي در حوزه معدن جزو استثنائات كشور است، افزود: با احترام به همه مسوولاني كه در ادوار مختلف زحمت‌كشيده‌اند، اما متأسفانه برخي كم‌توجهي‌ها نسبت به اين منطقه صورت گرفته و ظرفيت‌هاي استثنايي آذربايجان غربي به شايستگي مورد بهره‌برداري قرار نگرفته است.

حسن‌زاده ابراز اميدواري كرد: با همراهي همه مردم با شعار رييس‌جمهوري كه با عنوان «وفاق ملي» و همكاري تمامي مردم در تمامي برنامه‌ها مطرح‌شده است، بتوانيم در آينده نزديك شاهد به ثمر نشستن برنامه‌هاي دكتر پزشكيان براي رفع نارسايي‌ها در حوزه مسائل اقتصادي و پولي و مالي باشيم.

وي، توسعه روابط اقتصادي ايران با كشورهاي مختلف را يكي از هدف‌گذاري‌هاي مهم براي پويايي اقتصادي دانست و تأكيد كرد: تكليف داريم در تمامي برنامه‌ها در كنار دولت كمك كنيم تا برنامه‌ها با موفقيت به اجرا درآيد.

حسن‌زاده اظهار كرد: برنامه‌هاي خوبي در دولت چهاردهم براي تمامي استان‌ها ديده‌شده است كه با اجراي صحيح مي‌تواند به ايجاد اشتغال و سرمايه‌گذاري به‌ويژه در حوزه انرژي و جبران كمبودها كمك كند. همچنين رييس اتاق بازرگاني، صنايع و معادن و كشاورزي اروميه نيز در اين نشست گفت: آذربايجان غربي داراي ظرفيت‌هاي بسياري در بخش معادن و سنگ‌هاي تزييني، تيتانيوم و مواد معدني شيميايي است و سودي نصيب استان نمي‌شود چه از نظر حقوق معادن و چه از نظر ارزش افزوده‌اي كه مي‌تواند ايجاد شود.