روابط عمومي در معناي واقعي خود مي‌تواند بستر وفاق و همدلي باشد
پزشكيان:

روابط عمومي در معناي واقعي خود مي‌تواند بستر وفاق و همدلي باشد

۱۴۰۳/۱۱/۰۳ - ۰۰:۵۸:۰۷
|
کد خبر: ۳۳۱۶۵۸

رييس‌جمهور با بيان اينكه روابط عمومي در معناي واقعي خود، راهبرد تكيه بر اشتراكات و دوري از اختلافات و اقدام براي حل و فصل آنها از طريق گفت و شنود واقعي، انتقادي و آزادانه است، گفت: درون‌مايه اين نوع روابط عمومي تكريم انسان است و نهايت تلاش دست‌اندركاران روابط عمومي، بايد كسب رضايت ذي‌نفعان مختلف باشد؛ دستاوردي كه مي‌تواند بستر وفاق، همدلي، همراهي، همكاري و موفقيت را فراهم سازد.

رييس‌جمهور با بيان اينكه روابط عمومي در معناي واقعي خود، راهبرد تكيه بر اشتراكات و دوري از اختلافات و اقدام براي حل و فصل آنها از طريق گفت و شنود واقعي، انتقادي و آزادانه است، گفت: درون‌مايه اين نوع روابط عمومي تكريم انسان است و نهايت تلاش دست‌اندركاران روابط عمومي، بايد كسب رضايت ذي‌نفعان مختلف باشد؛ دستاوردي كه مي‌تواند بستر وفاق، همدلي، همراهي، همكاري و موفقيت را فراهم سازد. مسعود پزشكيان در پيامي به «بيستمين دوره سمپوزيوم بين‌المللي روابط عمومي»، با موضوع «بررسي نقش روابط عمومي در ايجاد وفاق سازماني، ملي و جهاني» تصريح كرد: رويكرد يك روابط عمومي قوي، علمي و كارآمد، بايد تامين عدالت ارتباطي و اجراي حق و عدالت در توزيع و نشر آگاهي و انعكاس عاقلانه ضعف‌ها، نقدها و خواسته‌هاي مردم به مسوولان و تصميم‌گيرندگان باشد. ترديدي نيست كه در اين مسير بايد صداقت، ارايه اطلاعات مطمئن، شفافيت و راستگويي و در كل، اخلاق ارتباطي، سرلوحه فعاليت‌ها باشد. متن پيام رييس‌جمهور به شرح زير است؛

بسم‌الله الرحمن الرحيم

با سلام به همه دست‌اندركاران و تلاشگران روابط عمومي، از توجه شما به موضوع «وفاق» و توجه به نقشي كه هنر هشتم مي‌تواند در اين زمينه ايفا كند، تقدير مي‌كنم.

ترديدي نيست كه با ظهور رسانه‌هاي جديد، به ويژه سازمان‌هاي اجتماعي، آگاهي روزافزون افكار عمومي و نيز افزايش انتظارات ذي‌نفعان «روابط عمومي» به عنوان مديريت ارتباطات يك سازمان با گروه‌هاي اجتماعي مرتبط، اهميت بسياري پيدا كرده و آن را به عنوان راهكار استراتژيك و كليدي در عصر حاضر مطرح كرده است. بر همين مبنا يك روابط عمومي قوي، علمي و كارآمد، برگ برنده مديران در عصر حاضر است و با چنين تواني، مي‌توان از يكسو پيوسته نبض افكار عمومي را به دست گرفت و با آن، تعامل شايسته‌اي كرد و از سوي ديگر، اطلاعات لازم را به شكل شايسته و عادلانه دراختيار مردم قرار داد. اگر بتوانيم زمينه‌هاي استقرار يك روابط عمومي قوي را فراهم كنيم و به آن دست بيابيم، مي‌توانيم از چنين ظرفيت و توان ارزشمندي براي كمك به ايجاد و توسعه «وفاق» در سطوح مختلف سازماني، ملي و بين‌المللي استفاده كنيم. قطعا، روابط عمومي در معناي واقعي خود، راهبرد تكيه بر اشتراكات و دوري از اختلافات و اقدام براي حل و فصل آنها از طريق گفت و شنود واقعي، انتقادي و آزادانه است؛ درون‌مايه اين نوع روابط عمومي تكريم انسان و پاسداري از كرامت اوست و نهايت تلاش شما دست‌اندركاران روابط عمومي، بايد كسب رضايت ذي‌نفعان مختلف باشد؛ دستاوردي كه مي‌تواند بستر وفاق، همدلي، همراهي، همكاري و موفقيت را فراهم سازد. همچنين، رويكرد يك روابط عمومي قوي، علمي و كارآمد، بايد تامين عدالت ارتباطي و اجراي حق و عدالت در توزيع و نشر آگاهي و انعكاس عاقلانه ضعف‌ها، نقدها و خواسته‌هاي مردم به مسوولان و تصميم‌گيرندگان باشد. ترديدي نيست كه در اين مسير بايد صداقت، ارايه اطلاعات مطمئن، شفافيت و راستگويي و در كل، اخلاق ارتباطي، سرلوحه فعاليت‌ها باشد. اميدوارم زيرساخت‌هاي استقرار اين نوع روابط عمومي در كشور فراهم شود تا بتوانيم از ثمرات آن براي بهبود و تقويت ارتباط دولت-ملت، خدمت هر چه بيشتر به افكار عمومي، دستيابي به وفاق رسانه‌اي و توسعه همدلي اجتماعي و سياسي بهره‌مند شويم. ضمن تشكر از برگزاركنندگان اين رويداد، براي دست‌اندركاران روابط عمومي در سطح ايران و جهان، توفيقات بيشتر و براي اين رويداد علمي، آرزوي موفقيت دارم و بر استفاده از نتايج آن در توسعه «وفاق» و نيز سياست‌گذاري‌هاي ارتباطي تاكيد مي‌كنم.

مسعود پزشكيان رييس ‌جمهوري اسلامي ايران