صد شركت برتر ايران معرفي شدند

۱۴۰۳/۱۱/۰۶ - ۰۱:۱۴:۵۸
|
کد خبر: ۳۳۱۹۸۵

رييس ايدرو در بيست و هفتمين همايش شركت‌هاي برتر ايران ( 100- IMI  ) گفت: شفافيت يكي از اهداف مهم و اصلي در حوزه نظام‌هاي رتبه‌بندي دنيا و از اركان اصلي موفقيت كسب و كار عنوان مي‌شود و فراهم‌سازي شرايط نوسازي و بهسازي، به‌كارگيري فناوري و هوشمندسازي سه محور كليدي سازمان‌ خواهد بود.

رييس ايدرو در بيست و هفتمين همايش شركت‌هاي برتر ايران ( 100- IMI  ) گفت: شفافيت يكي از اهداف مهم و اصلي در حوزه نظام‌هاي رتبه‌بندي دنيا و از اركان اصلي موفقيت كسب و كار عنوان مي‌شود و فراهم‌سازي شرايط نوسازي و بهسازي، به‌كارگيري فناوري و هوشمندسازي سه محور كليدي سازمان‌ خواهد بود.  به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت صنعتي، فرشاد مقيمي در همايش رتبه‌بندي شركت‌هاي برتر ايران ( 100- IMI  )  سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: ۲۷ سال است به صورت مستمر اين فعاليت‌ها و همايش در كشور برگزار مي‌شود و شفافيت يكي از اهداف مهم و اصلي در حوزه نظام‌هاي رتبه‌بندي دنيا است كه در بسياري از كتاب‌هاي مديريتي امروزه به آن تاكيد شده و يكي از اركان اصلي موفقيت كسب و كار عنوان مي‌شود. وي ادامه داد: شفافيت باعث ايجاد اعتماد و وفاداري در مجموعه ذي‌نفعان در كسب و كار مي‌شود و وفاداري يكي از اركان اصلي براي سرمايه‌گذاران و كاركنان به شمار مي‌رود. مقيمي با اشاره به سه محور كليدي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران تصريح كرد: فراهم‌سازي شرايط نوسازي و بازسازي واحدهاي صنعتي و كسب و كارها، توسعه و به‌كارگيري فناوري در بنگاه‌هاي صنعتي و هوشمندسازي و استفاده از هوش مصنوعي در مجموعه مديريتي سازمان‌ها در دستور كار قرار گرفته است. رييس ايدرو ادامه داد: در حوزه سخت‌افزاري بايد ماشين آلات و زيرساخت‌هاي بنگاه‌ها را بهسازي كرد و در حوزه نرم افزاري نياز است كه نظام نوين مديريتي را به‌روزرساني كرد تا با اين اقدامات در مسير كاهش بهاي تمام شده و فروش بيشتر متناسب با با كيفيت و ارتقاي بهره‌وري بالا قدم برداشت. وي با بيان اينكه در حوزه فناوري‌هاي نوين يكي از عوامل كليدي موفقيت كسب و كارها است، گفت: بنگاه‌هايي كه از فناوري نوين استفاده مي‌كنند، در ارزش‌گذاري و برند آنها تأثيرگذار خواهد بود و باعث مي‌شود كه وفاداري ذي‌نفعان براي بنگاه‌ها بيشتر شود. مقيمي ادامه داد: از سويي ديگر استفاده از هوش مصنوعي آينده بنگاه‌ها را قابل پيش بيني و زمينه را براي افزايش رقابت‌پذيري فراهم مي‌كند. در ادامه همايش مديرعامل سازمان مديريت صنعتي اظهار نمودند: رتبه‌بندي شركت‌ها به شفافيت و رقابت‌پذيري كمك مي‌كند. اصغر مصاحب در بيست و هفتمين همايش  100- IMI   با اشاره به محدوديت‌ها و شرايط سخت فضاي كسب‌وكار و فعاليت بنگاه‌هاي اقتصادي گفت: «مديران ارشد شركت‌هاي اقتصادي كشور كه امروز در اين رويداد حضور دارند، با وجود موانع و محدوديت‌هاي فضاي كسب‌وكار توانسته‌اند به فعاليت خود ادامه دهند و چرخ اقتصاد و توسعه كشور را به حركت درآورند.

وي افزود: رتبه‌بندي شركت‌ها از سال‌ها پيش از سوي بسياري از كشورها در سطح بين‌المللي، منطقه‌اي و ملي انجام مي‌شد. ماحصل اين رتبه‌بندي‌ها ايجاد شفافيت در فضاي كسب‌وكار است كه اين شفافيت به بهره‌وري بنگاه‌ها كمك خواهد كرد و به آنها اين امكان را مي‌دهد كه در عرصه رقابت حرفي براي گفتن داشته باشند. مصاحب در ادامه به چالش بنگاه‌ها در مواجهه با نيروي انساني و جذب و نگهداشت آنها اشاره كرد و گفت: سيگنال و پيام ديگر رويداد رتبه‌بندي شركت‌هاي برتر براي بازار كار است. شركت‌ها به دنبال جذب و نگهداشت نيروهاي بااستعداد هستند و افراد بااستعداد به اينكه در يك شركت با شاخص‌هاي برتر فعاليت كنند، افتخار مي‌كنند و جذب آن مي‌شوند. وي همچنين به وضعيت كسب‌وكارها و سيگنال مثبت رويداد صد شركت برتر اشاره كرده و گفت: بنگاه‌ها و كسب‌وكارها بايد به نكاتي توجه كنند. نكته اول ديجيتالي شدن و حركت به سمت تحول ديجيتال است. استفاده از فناوري‌هاي نوين مي‌تواند به افزايش بهره‌وري، پايداري و مسووليت اجتماعي كمك كند و سرمايه‌گذاران ويژه را جذب كند. همچنين مدل‌هاي كاري انعطاف‌پذير نيز تأثير مستقيمي بر سرمايه انساني دارند. مصاحب به حضور شركت‌هاي دانش‌بنيان در اين عرصه اشاره كرد و گفت: حضور اين شركت‌ها نشان‌دهنده نقش كليدي آنها در آينده اقتصاد كشور است. سازمان مديريت صنعتي كه خاستگاه توسعه صنعتي كشور است، بيش از ۶ دهه است كه براي حل مشكلات بنگاه‌ها و شركت‌هاي كشور تلاش مي‌كند. ما با برگزاري بيست و هفتمين رويداد  100- IMI   ، به دنبال ارايه خدمات جديدي هستيم و رويدادهاي زيادي را در دست اقدام داريم.