چرا چینی‌ها واگن‌های متروی تهران را تحویل ندادند؟

چرا چینی‌ها واگن‌های متروی تهران را تحویل ندادند؟

۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۲:۳۰:۴۲
|
کد خبر: ۳۳۳۱۰۷

رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه واگن‌ها در حال ساخت است، گفت: بودجه خرید واگن‌ها در کمیسیون برنامه و بودجه به تصویب رسیده و امروز در صحن هیات دولت بررسی می‌شود.

به گزارش فارس، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز در جمع خبرنگاران در خصوص مجموعه‌های ورزشی گفت: باید تهران را با دیگر شهرها مقایسه کرد، حداکثر تلاش بر این است که قرارداد با پیمانکاران حداقل نرخ را داشته باشد.

وی ادامه داد: در مورد مجموعه‌های ورزشی گفتیم که نرخ تصویب نمی‌کنیم و براساس نرخ‌های وزارت ورزش اقدام خواهیم کرد. ما سال آینده رقمی را دریافت می‌کنیم که مجموعه‌های وزارت ورزش در سال جاری از مردم دریافت می‌کنند.

به گفته چمران، تجهیزات مجموعه‌ها گران قیمت است و برای مدیریت این مجموعه‌ها بودجه در نظر می‌گیریم که اداره شوند به هرشکل نرخ مجموعه‌های ما ۲۰ درصد کمتر از وزارت ورزش است.

چمران به موضوع ناز کردن چینی‌ها در تحویل واگن‌ها به کشور، گفت: در مورد قرارداد با چین نباید بیش از این موضوعات را شکافت؛ چراکه پیش از این هم موضوع شکافته شد که کار به اینجا رسید.

چمران همچنین به صحبت های وزیر کشور در مورد طرح ترافیک اشاره کرد و گفت: وزیر کشور گفتند که در این خصوص اطلاعات کاملی نداشتند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نتیجه‌ای که می‌خواستیم از بخش حمل و نقل بگیریم تا بخشی تامین شده است، گفت: طی دو سال گذشته توجه ویژه‌ای به این حوزه داشتیم و بودجه نشان داد که به حمل و نقل نگاه مسئله‌محور داریم.

وی در ادامه به اتوبوس‌های برقی اشاره کرد و گفت: اگر دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی برسد می‌تواند تا اندازه‌ای در کاهش آلودگی هوا اثرگذار باشد و اگر تمام یا اکثر اتوبوس‌ها برقی شوند تاثیر بیشتری خواهد داشت.

چمران با اعلام اینکه واگن‌ها در حال ساخت است، گفت: بودجه خرید واگن‌ها در کمیسیون برنامه و بودجه به تصویب رسیده و امروز در صحن هیات دولت بررسی می‌شود.

وی بیان کرد: اگر بودجه تامین شود به ۷۹۱ واگن بسنده نخواهد شد و به دو هزار واگن می‌رسد که بیش از هزار واگن سهم تهران خواهد بود. البته دیگر شهرها هم باید قرارداد ببندند و واگن بخرند و وارد کنند.

به گفته چمران، مجوزهای وزارت صمت، بازگشایی LC برای خرید خارجی و تامین ارز با کمک دولت بوده اما ارقام تامین اتوبوس‌ها از بودجه سالهای گذشته شهرداری بوده است.