۱۹ اسفندماه اولین قطار تهران - وان حرکت می‌کند

۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۲۳:۰۵:۰۱
کد خبر: ۳۳۳۱۴۲

مدیرعامل راه آهن گفت: براساس توافقات صورت گرفته اولین قطار در مسیر تهران - وان از ۱۹ اسفند حرکت خواهد کرد.

 جبار علی ذاکری مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام این خبر افزود: روز‌های یکشنبه و چهارشنبه قطار از تهران به سمت وان و روز‌های دوشنبه و پنجشنبه از وان به سمت تهران حرکت خواهد داشت.

وی افزود: توافقات اولیه میان ایران و ترکیه برای پیش فروش این بلیت‌ها بین روزهای۲۳ و ۲۵ بهمن ماه انجام شده است.

مدیرعامل راه آهن تصریح کرد: هدف از برقرای این مسیر تسهیل در تردد مسافران نوروزی است که خوشبختانه در این خصوص به جمع بندی رسیدیم و ۱۹ اسفندماه اولین قطار از ایران حرکت خواهد کرد.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، اضافه کرد: تهران تا وان، واگن‌های مسافری ایرانی حرکت می‌کند و در مرز، کشنده ترکیه قطار را تحویل می‌گیرد و تا مقصد وان ادامه پیدا می‌کند. حدود ۱۰۴ کیلومتر از این مسیر در خاک ترکیه و مابقی در خاک ایران است.

مدیرعامل شرکت راه آهن کشور در پایان گفت: چنانچه استقبال خوب باشد، در ادامه مرحله دوم این قطار تا آنکارا و استانبول نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

منبع: ایسنا