۱۵ قطار به شبکه ریلی در سال آینده ملحق می شوند
معاون وزیر راه و شهرسازی از برنامهریزی برای الحاق ۱۵ رام قطار با وضعیت قابل قبول با کیفیت به شبکه سراسری راه آهن خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جبارعلی ذاکری در کنگره جهادی شهدای راه آهن جمهوری اسلامی ایران با حضور وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: با توجه به نیاز کشور درحال برنامه ریزی برای اضافه شدن 15 رام قطار با کیفیت به ناوگان ریلی طی سال آینده هستیم.
وی با یادآوری الحاق 31 دستگاه واگن مسافری 5 ستاره به شبکه سراسری راه آهن همزمان با دهه مبارک فجر به راهاندازی قطار 5 ستاره خاوران-تبریز-مشهد طی هفته گذشته، گفت: تا 2 هفته آینده نیز دومین و سومین قطار از مبدا همدان و کرمانشاه و با سرمایهگذاری بخش خصوصی راهاندازی خواهد شد.
وی با اشاره به حمایت رییس جمهوری از توسعه شبکه ریلی اضافه کرد و افزود: سال آینده سال خوبی برای راه آهن است.
![](/files/fa/adv/60331_191.gif)