صلح و امنيت با كشتار، اخراج و تبعيض امكان‌پذير نيست
پزشكيان:

صلح و امنيت با كشتار، اخراج و تبعيض امكان‌پذير نيست

۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۰۱:۰۴:۵۷
|
کد خبر: ۳۳۳۷۹۹

رييس‌جمهور كشورمان گفت: صلح و امنيت جهاني با ارتباط، دوستي و با صميميت امكان‌پذير است. صلح و امنيت با تجاوز با قتل با كشتار با اخراج با تبعيض امكان‌پذير نيست. مسعود پزشكيان در هجدهمين نمايشگاه بين‌المللي گردشگري تهران تاكيد كرد: تلاش مي‌كنيم ايران را به جايگاهي كه بايد باشد، برسانيم. ايران براي همه سلايق، باورها و اقوام است.

رييس‌جمهور كشورمان گفت: صلح و امنيت جهاني با ارتباط، دوستي و با صميميت امكان‌پذير است. صلح و امنيت با تجاوز با قتل با كشتار با اخراج با تبعيض امكان‌پذير نيست. مسعود پزشكيان در هجدهمين نمايشگاه بين‌المللي گردشگري تهران تاكيد كرد: تلاش مي‌كنيم ايران را به جايگاهي كه بايد باشد، برسانيم. ايران براي همه سلايق، باورها و اقوام است. وي ادامه داد: نمايشگاهي كه برگزار مي‌شود براي انتقال تجربيات، دستاوردها،تبادل فرهنگ‌ها و خوبي‌ها است. در قرآن آمده است كه در زمين سير كنيد؛ كساني كه سير مي‌كنند، رشد و توسعه پيدا مي‌كنند. ما دنبال رونق اقتصاد گردشگري هستيم. شعار امسال سازمان ملل صلح و امنيت جهاني است. صلح و امنيت جهاني با ارتباط، دوستي و صميميت امكان پذير است. صلح و امنيت با تجاوز، قتل، كشتار، اخراج و تبعيض فراهم نمي‌شود. بايد بستر ارتباطات انسان‌ها را فراهم كنيم. رييس‌جمهور خاطرنشان كرد: اگر برويم و بيايند، ذهنيت‌ها نسبت به ايران تغيير مي‌كند. حرف‌هايي نسبت به ايران مي‌زنند كه من شرمم مي‌آيد بيان كنم. خارج از كشور رفته‌ام ولي ايران و مردم ايران جور ديگري هستند. ايران مردم مهمان‌نوازي دارد. كساني كه گذشته خود را نمي‌شناسند، بي‌هويت هستند و نمي‌توانند براي آينده نقشه بكشند. در جاي جاي ايران تمدن، هنر و فرهنگ وجود دارد. بدانيم كجا بوده‌ايم، كجا هستيم و كجا مي‌خواهيم برويم. پزشكيان افزود: با دلي مالامال از صميمت از كساني كه به ايران مي‌آيند استقبال مي‌كنيم تا متوجه شوند تبليغات رسانه‌ها عليه ايران، زمين تا آسمان با آنچه واقعيت دارد، تفاوت دارد. آمادگي توسعه بستر گردشگري و رفع موانع در اين زمينه را داريم. آماده پذيرش مهمانان در همه زمينه‌هاي سياسي، گردشگري، علمي، تجاري و ساير زمينه‌ها را داريم. وي در ادامه گفت: انسان‌ها با هم برابرند و خون هيچ كسي رنگين‌تر از سايرين نيست و هيچ قومي بر ديگري برتري ندارد. برتري با صداقت، علم و دانايي و انسانيت است. با كشتن و قتل و عام انسان به جايي نمي‌رسد. حيف نيست از مواهب خدادادي استفاده نكنيم؟ بايد از فرصت استفاده كرده و با هم مهربان باشيم و از لذت‌هاي طبيعي و ساخت دست انسان بهره برده و لذت ببريم. حيف نيست با هم بجنگيم و مردم را از سرزمين خود بيرون كنيم؟ يك عده كه انسان‌ها را بمباران مي‌كنند، ادعاي حقوق بشر مي‌كنند. مردم غزه و زنان و كودكان و مراكز غيرنظامي را بمباران مي‌كنند و مي‌گويند با تروريسم مبارزه مي‌كنيم؟ مي‌گويند دنبال امنيت در منطقه هستيم. شما دست از كشتار‌برداريد، در منطقه امنيت ايجاد مي‌شود. ما دنبال جنگ نيستيم. با همسايگان خود برادر هستيم و با دنيا از در گفت‌وگو و صلح درآمديم، ولي كسي كه قلدري كرده و تسليحات كشتار جمعي آماده مي‌كند، جنگ و خون‌ريزي به راه مي‌اندازد نه ما. رييس‌جمهور در پايان گفت: مي‌خواهيم با همه برادران‌مان در صلح و آرامش زندگي كنيم. ما ارتباطات را با همسايگان صميمي‌تر ادامه مي‌دهيم. بايد سرزميني بسازيم كه انسان‌ها در صلح و آرامش در كنار هم زندگي كنند.

همچنين رييس‌جمهور در توضيح علل مشكلات حوزه سلامت گفت: مشكلات اجتماعي حوزه سلامت، از تبعيض و بي‌عدالتي، ناديده انگاشتن و ضايع كردن حق مردم و به حساب نياوردن ديگران و خود را تافته جدا بافته ديدن‌ها ريشه مي‌گيرد و اگر همين مسائل را برطرف كنيم، مشكل‌ها حل خواهند شد. مسعود پزشكيان، سه‌شنبه در مراسم دوازدهمين كنگره بين‌المللي قرآن، عترت و سلامت در دانشكده علوم پزشكي دانشگاه تهران، با اشاره به آياتي از قرآن كريم، مشكل اصلي كشور و همه مسلمانان را عمل نكردن به قرآن دانست و اظهار داشت: كتاب قرآن براي عمل كردن است نه فقط خواندن آيات آن؛ اگر زندگي ما با قرآن عجين شود، مشكلاتي كه با آنها مواجهيم، حل خواهد شد. مشكل اين است كه به قرآن عمل نمي‌كنيم و فقط روي ياد گرفتن زير و زبر كلمات آن متوقف مانده‌ايم؛ مي‌گوييم اگر ضالين را خوب ادا نكنيم، نمازمان باطل است، اما به مفهوم ضالين توجه شايسته نداريم. پزشكيان درباره مفهوم «ضلالت» اظهار داشت: ضلالت تبعيت از هوا و هوس و فراموشي روز حساب است. اگر قرار است مصداق ضالين نشويم، بايد منيت را زير پا بگذاريم، در اين صورت درگيري‌ها و مسائل و مشكلات رفع خواهند شد و مي‌توانيم حاكميت مطلوب و كارآمدي ايجاد كنيم. رييس‌جمهور بر آموزه قرآني «انصاف در برابر همه» تأكيد و تصريح كرد: انصاف را بايد در مقابل آنها كه دوست‌شان داريم و آنهايي كه دوست‌شان نداريم، به يك اندازه رعايت كنيم. يك مسلمان بايد در برابر دوست و دشمن انصاف داشته باشد، در اين صورت ديگر در جامعه با كسي دعوايي نخواهيم داشت. پزشكيان در توضيح ريشه‌ها و علل مشكلات حوزه سلامت تصريح كرد: مشكلات اجتماعي حوزه سلامت، از تبعيض و بي‌عدالتي، ناديده انگاشتن و ضايع كردن حق مردم و به حساب نياوردن ديگران و خود را تافته جدا بافته ديدن‌ها ريشه مي‌گيرد و اگر همين مسائل را برطرف كنيم، مشكل‌ها حل خواهد شد.