افزايش ۴ درصدي تقاضاي جهاني براي برق تا ۲۰۲۷
آژانس بينالمللي انرژي در گزارشي در روز جمعه اعلام كرد انتظار ميرود تقاضاي جهاني براي برق تا ۲۰۲۷ بيش از ۴ درصد رشد كند.
آژانس بينالمللي انرژي در گزارشي در روز جمعه اعلام كرد انتظار ميرود تقاضاي جهاني براي برق تا ۲۰۲۷ بيش از ۴ درصد رشد كند.
به گزارش تسنيم به نقل از رويترز، آژانس بينالمللي انرژي در گزارشي در روز جمعه اعلام كرد انتظار ميرود تقاضاي جهاني براي برق تا 2027 سالانه بيشاز كل مصرف ژاپن رشد كند، اما توسعه منابع انرژي پاك به جبران اين روند كمك خواهد كرد.
در گزارش اين آژانس آمده است اقتصادهاي نوظهور و درحال توسعه مسوول 85 درصد از رشد تقاضاي جهاني خواهند بود. پيشبيني ميشود رشد تقاضا براي برق در چين تا 2027 سالانه 6 درصد باشد و نيمي از كل رشد جهاني را شامل شود.
آژانس بينالمللي انرژي اعلام كرد رشد تقاضا براي برق در چين سريعتر از رشد اقتصاد اين كشور از 2020 بوده است و دليل آن بخش صنعتي پرمصرف اين كشور، گسترش سريع توليد پنلهاي خورشيدي، باتريها، خودروهاي برقي و مواد مرتبط با آن است.
از ديگر عوامل رشد تقاضا براي برق را ميتوان تهويه مطبوع، مراكز اطلاعاتي و شبكههاي 5G ناميد.
انتظار ميرود هند هم يكي از پرمصرفترين كشورها بوده و 10 درصد از افزايش تقاضاي جهاني را شامل شود. افزايش فعاليتهاي اقتصادي و بالا رفتن سريع كاربرد تهويه مطبوع از دلايل آن است.
طبق گزارش اين آژانس، تقاضا در برخي اقتصادهاي پيشرفته از جمله امريكا هم بهخاطر رشد سريع برقي شدن بخشهايي مانند حملونقل، گرمايش و مراكز اطلاعاتي افزايش خواهد يافت.
اما رشد تقاضا در اتحاديه اروپا بهخاطر دورنماي ضعيفتر اقتصاد كلان 1 درصد كاهش يافته و انتظار ميرود در سال جاري ميلادي برابر با 1.6 درصد باشد. انتظار ميرود منابع انرژي پاك مانند انرژيهاي تجديدپذير و انرژي هستهاي همگام با رشد تقاضاي جهاني توسعه يابند و سهم زغالسنگ را از تركيب توليد برق جهان كنار بزنند.