تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها

۱۴۰۳/۱۲/۰۱ - ۱۵:۱۰:۲۲
|
کد خبر: ۳۳۴۷۵۸

بنابر گفته کارشناس بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد امروز ۲ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی همچنان کاهشی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا عرب کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار در این هفته به شکل کلی بی‌رمق دنبال شد؛ امروز هم شاخص کل بورس با رشد ۱۲ هزار واحدی به ۲ هزار و ۷۳۲ واحدی رسید و ۰.۴۷ درصد افزایش ثبت کرد ولی همچنان این شاخص نزدیک به مقاومت کوتاه مدت خود قرار دارد و اگر این سطح را نشکند ممکن است در کوتاه مدت دوباره وارد فاز اصلاحی شود شاخص کل هم‌وزن هم امروز با رشد بیش از هزار واحدی همراه شد و سهم‌های کوچک همچنان تحت فشار عرضه قرار دارند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: ارزش معاملات خرد هم امروز ۲ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی همچنان کاهشی است در یک هفته گذشته بازار شاهد خروج ۶ هزار و ۴۵۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها بود و امروز هم ۲۵۹ میلیارد تومان دیگر از بازار خروج نقدینگی حقیقی‌ها ثبت شد؛ صندوق‌های درآمد ثابت هم برای دومین روز متوالی خروج نقدینگی داشتند که نشان دهنده نقد‌شدن یکسری از سرمایه‌گذاران است.

او افزود: یکی از نکات قابل توجه امروز فشار فروش بالا در صندوق‌های اهرمی بود این اتفاق می‌تواند نشان دهنده این باشد که هنوز اعتماد برای ورود پول قوی به بازار شکل نگرفته است؛ دلار توافقی به آهستگی به ۷۰ هزار تومان در حال نزدیک شدن است و این موضوع در برخی صنایع پتروشیمی و شیمیایی‌ها اثر خود را گذاشته است و سهم‌های این گروه مورد توجه قرار گرفتند امروز هم بیشتر نماد‌های پتروشیمی مثبت بسته شدند و حتی برخی هم صف خرید ثبت کردند بنظر میرسد اگر نرخ دلار توافقی بالای ۷۰ هزار تومان تثبیت شود این گروه رشد کند.

عرب اظهار کرد: نکته دیگر این که بازار امروز با خبر استیضاح وزیر اقتصاد محتاط‌تر شد و در ادامه شاهد کمی عقب نشینی بازار بودیم؛ اخبار سیاسی، نرخ ارز و گزارشات ماهانه سه عاملی هستند که می‌توانند هفته آینده روند بازار را تغییر دهند.