با توليد ۷۵ هزار ورق در يك ماه

ركورد توليد ام‌دي‌اف از باگاس نيشكر شكسته شد

۱۴۰۳/۱۲/۰۴ - ۰۱:۱۹:۱۲
|
کد خبر: ۳۳۴۹۱۴

 شركت لوح سبز جنوب، بزرگ‌ترين توليدكننده ام‌دي‌اف از باگاس نيشكر در خاورميانه، در بهمن‌ماه سال جاري موفق به ثبت ركوردي جديد در توليد اين محصول شد.  به گزارش روابط‌عمومي شركت توسعه نيشكر و صنايع جانبي، پژمان چهرازي، مديرعامل اين شركت، با اعلام اين خبر گفت: در بهمن‌ماه امسال توانستيم با توليد ۷۵ هزار ورق ام‌دي‌اف با كيفيتي مطلوب، ركورد جديدي را نسبت به مدت مشابه سال‌هاي گذشته ثبت كنيم

 شركت لوح سبز جنوب، بزرگ‌ترين توليدكننده ام‌دي‌اف از باگاس نيشكر در خاورميانه، در بهمن‌ماه سال جاري موفق به ثبت ركوردي جديد در توليد اين محصول شد.  به گزارش روابط‌عمومي شركت توسعه نيشكر و صنايع جانبي، پژمان چهرازي، مديرعامل اين شركت، با اعلام اين خبر گفت: در بهمن‌ماه امسال توانستيم با توليد ۷۵ هزار ورق ام‌دي‌اف با كيفيتي مطلوب، ركورد جديدي را نسبت به مدت مشابه سال‌هاي گذشته ثبت كنيم. اين ميزان معادل ۱۰ هزار و ۸۰۰ مترمكعب است كه نشان از رشد و توسعه پايدار توليد دارد.
 وي با تأكيد بر جايگاه ويژه محصولات اين شركت در بازار ايران افزود: بِرند سبزچوب كه حاصل فراوري باگاس نيشكر در شركت لوح سبز جنوب است، نه‌تنها در داخل كشور از استقبال گسترده‌اي برخوردار است، بلكه به بازارهاي بين‌المللي نيز راه‌يافته و به كشورهاي مختلف صادر مي‌شود. شركت لوح سبز جنوب با بهره‌گيري از فناوري‌هاي نوين، نقش مهمي در توسعه صنعت چوب و كاهش وابستگي به منابع جنگلي ايفا كرده و با ادامه اين روند، چشم‌انداز روشني براي توليد محصولات سازگار با محيط‌زيست ترسيم كرده است. برخلاف بسياري از ‌ام.دي.اف‌هاي موجود در بازار، سبز چوب با كيفيتي بالا با استفاده از باگاس نيشكر توليد مي‌شود؛ اين امر به حفظ محيط‌زيست و جلوگيري از قطع درختان كمك مي‌كند.