برنج ارزان به بازار آمد؟

برنج ارزان به بازار آمد؟

۱۴۰۳/۱۲/۰۶ - ۰۹:۵۴:۰۶
|
کد خبر: ۳۳۵۲۲۰

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهادکشاورزی استان تهران از تامین برنج با قیمت ۴۸ هزار و ۲۵۰ تومان در این استان خبر داد.

 

محمد ترکیان از تامین و توزیع کالاهای اساسی در بازار خبر داد و افزود: تاکنون حدود ۴ هزار تن برنج با قیمت ۴۸ هزار و ۲۵۰ تومان برای مصرف‌کنندگان تأمین شده که بخش قابل‌توجهی از آن به فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه شده است.

به گزارش مهر، وی با اشاره به نوسانات محصولات کشاورزی ناشی از عوامل مختلفی مانند کشت و آب، اضافه کرد: این مسائل در کاهش عرضه محصولات و تعیین قیمت تأثیرگذار است، برخی دستورالعمل‌ها موجب افزایش یک محصول و کاهش گروهی دیگر می‌شود و مشوق‌ها نیز تأثیرگذارند.

وی با بیان اینکه امسال تولید برنج در استان‌های شمالی مطلوب بوده و ثبت سفارش‌ها نیز انجام می‌شود، افزود: تا برج ۹ به عنوان حمایت از تولید داخل، با ممنوعیت واردات روبه‌رو هستیم، تا چندی پیش برنج روی دست تولیدکننده می‌ماند و با قیمت نازل خریداری می‌شد.