اتابك: وزارت صمت با خصوصيسازي خودروسازان موافق است
وزير صمت در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر كه آيا كروز اهليت داشت يا نه، گفت: اين موضوعي است كه بايد از وزارت اقتصاد جويا شويد و وزارت صنعت رسماعلام كرد كه صرفا با خصوصيسازي موافق است.
وزير صمت در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر كه آيا كروز اهليت داشت يا نه، گفت: اين موضوعي است كه بايد از وزارت اقتصاد جويا شويد و وزارت صنعت رسماعلام كرد كه صرفا با خصوصيسازي موافق است.
محمد اتابك، وزير صمت در حاشيه نشست سراسري استانداران دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با نظارتهاي بازار آستانه ماه مبارك رمضان و عيد نوروز گفت: بخشي از نظارتها را اصناف بر عهده گرفتهاند و در بخشي كه به كالاهاي اساسي مربوط است، وزارت جهاد نظارتهاي لازم را با كمك سازمان حمايت مصرفكنندگان و ديگر سازمانهاي نظارتي بر عهده دارد. وي بر پايه نمايشگاههاي بهاره را از اقدامات مثبت براي در دسترس بودن اجناس به مصرفكنندگان معرفي كرد و ادامه داد: اميدواريم با افزايش قيمتهاي كمتري مواجه شويم. اجبار ما بر اين است كه نظارت تشديد شود. درخواست اصلي ما در اين رابطه از اصناف است، البته هماكنون با همكاري آنها شاهد تشكيل پروندههاي مختلفي هستيم. وزير صمت در رابطه با واردات خودروهاي برقي نيز گفت: به تناسب توسعه زيرساختها واردات خودروهاي برقي را ادامه خواهيم داد. اتابك در رابطه با واگذاري دو شركت خودروسازي به شركت كروز بيان كرد: موضع وزارت صمت در رابطه با خودرو خصوصيسازي آن است که خودروسازي را از سمت دولت خارج كنيم و تصدي انجام ندهيم و سياستگذاري انجام بدهيم و توليد بر گردن دولت است اما بايد قسمتي به بخش خصوصي واگذار شود، اين شرايط را ادامه ميدهيم. دو خودروسازي بزرگ در اولويت هستند. وزير صمت در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر كه آيا كروز اهليت داشت يا نه، گفت: اين موضوعي است كه بايد از وزارت اقتصاد جويا شويد و وزارت صنعت رسما اعلام كرد كه صرفا با خصوصيسازي موافق است.