قیمت بلیط هواپیما برای ایام عید افزایشی نخواهد داشت

قیمت بلیط هواپیما برای ایام عید افزایشی نخواهد داشت

۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۴:۱۰:۰۶
|
کد خبر: ۳۳۶۲۹۶

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: قیمت بلیط هواپیما هیچ گونه افزایشی در مدت اخیر نداشته است‌.

به گزارش ایسنا، دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: هیچ گونه افزایش قیمتی در مدت اخیر در بلیط هواپیما اعمال نشده است و گلایه های روزهای گذشته وزیر راه و شهرسازی از افزایش قیمت بلیط هواپیما به دلیل اطلاعات نادرستی است که اطرافیانشان داده بودند.

مقصود اسعدی سامانی در پاسخ به اینکه آیا شرکت های هواپیمایی برای نرخ بلیط نوروز سقفی تعیین کرده‌اند؟ گفت: از مدت ها قبل شرکت‌های هواپیمایی برای نرخ بلیت پروازهای داخلی سقفی تعیین کرده‌اند که در سایت انجمن و سایت شرکت ها بارگذاری شده و شرکت ها براساس آن بلیط عرضه می کنند.

وی افزود: هیچ گونه افزایش قیمتی در مدت اخیر اعمال نشده است و گلایه های روزهای گذشته وزیر راه و شهرسازی از افزایش قیمت بلیط هواپیما به دلیل اطلاعات نادرستی است که اطرافیانشان داده‌اند.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با انتقاد از اینکه شش ماه است وزیر با شرکت های هواپیمایی نشستی نگذاشته‌اند، افزود: بایستی وزیر با فعالان این صنعت جلساتی را برگزار و نظرات آنها را در این خصوص جویا می شدند.

سامانی همچنین عنوان کرد: شرکت ها در این مدت هیچ افزایش بی ضابطه ای نداشته‌اند و قیمت بلیط در سقف تعیین شده به صورت شناور عرضه می شود.

وی با بیان اینکه در روزهای گذشته برخی مسیرهای پرتردد مانند کیش و مشهد در بازار ۵۰ درصد کمتر از نرخ تعیین شده به فروش رفته است، اظهار کرد: حتی بلیط ها در برخی روزها یک چهارم سقف تعیین شده به فروش رسیده است.

وی در پاسخ به اینکه وزیر در صحبت های اخیر خود اعلام کرده قیمت سوخت را برای جلوگیری از افزایش قیمت کنترل کرده‌ایم ولی شرکت ها قیمت ها را بالا برده‌اند، گفت: ثبات قیمت سوخت منتی بر سر شرکت‌ها نیست، زیرا دولت پیش از این هم می خواست نرخ سوخت را تا پایان سال ثابت نگه دارد و وزارت راه در این خصوص اقدام خاصی انجام نداده است. از طرفی در قانون بودجه سال آینده نیز تعیین شده که قیمت سوخت هواپیما ۳۰ درصد قیمت پالایشگاه شود.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی تصریح کرد: یارانه ای که در حال حاضر به سوخت داده می شود یارانه‌ای است که دولت به مسافران می دهد و منفعتی برای شرکت‌های هواپیمایی ندارد.

وی در ادامه گفت: شرکت‌ها براساس نرخ سوخت ۶۰۰ تومانی قیمت بلیط هواپیما را تعیین می کنند.

سامانی با اشاره به اینکه قیمت بلیط هواپیما برای ایام عید افزایشی نخواهد داشت، گفت: در صورت افزایش تقاضا، ظرفیت ها را نیز افزایش می دهیم و پروازهای فوق العاده نیز در نظر می گیریم. پیش بینی می کنیم برای ایام نوروز ۱۵۰ فروند هواپیمای فعال در شبکه داشته باشیم. البته با توجه به تقارن تعطیلات نوروز با ایام ماه مبارک احتمال کاهش سفرها نسبت به سال قبل وجود دارد.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی در پایان گفت: قیمت بلیط پروازهای خارجی براساس عرضه و تقاضا و نرخ ارز است و سقف قیمتی ندارد.