کشف ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز در ۳ سال گذشته

کشف ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز در ۳ سال گذشته

۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۰۹:۵۰:۲۴
|
کد خبر: ۳۳۶۸۴۹

مدیرعامل شرکت توانیر گفت:در ۳ سال گذشته بیش از ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر را توانستیم با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف، شناسایی و جمع آوری کنیم به طوری که این میزان دستگاه ماینر معادل ۸۰۰ مگاوات مصرف برق داشته اند.


به گزارش تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر گفت: در 3 سال گذشته بیش از 240 هزار دستگاه ماینر را توانستیم با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف، شناسایی و جمع آوری کنیم به طوری که این میزان دستگاه ماینر معادل 800 مگاوات مصرف برق داشته اند.

وی ادامه داد: ظرفیت نیروگاه بوشهر 1000 مگاوات و عدد بسیار بزرگی است و خوشبختانه تلاش شد 1000 مگاوات از مصرف برق عیر مجاز در کشور جلوگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت توانیر افزود: متاسفانه در کشور هنوز به شکل غیر قانونی از شبکه برق استفاده می‌شود، امیدواریم بتوانیم با همکاری متقابل با پلیس امنیت اقتصادی کشفیات را بیشتر کنیم و ماینر‌های فعال را شناسایی و جمع آوری کنیم.