آمادهباش ۲۸ هزار نيروي اورژانس براي سفرهاي نوروزي
رييس سازمان اورژانس كشور گفت: با بهرهگيري از حدود ۳۴۰۰ پايگاه اورژانس شهري و جادهاي و با حضور ۲۸ هزار نيروي انساني، تلاش ميكنيم تا در مسير كاهش حوادث و تصادفات جادهاي ايفاي نقش كنيم.
رييس سازمان اورژانس كشور گفت: با بهرهگيري از حدود ۳۴۰۰ پايگاه اورژانس شهري و جادهاي و با حضور ۲۸ هزار نيروي انساني، تلاش ميكنيم تا در مسير كاهش حوادث و تصادفات جادهاي ايفاي نقش كنيم.
جعفر ميعادفر، رييس سازمان اورژانس كشور درخصوص طرح نوروزي و اقدامات اورژانس در اين بازه زماني گفت: سازمان اورژانس كشور با تمام توان از امروز تا پايان ۱۵ فروردين در كنار هموطنان خواهد بود. وي افزود: در اين ايام، با بهرهگيري از حدود ۳۴۰۰ پايگاه اورژانس شهري و جادهاي شامل بيش از ۱۹۰۰ پايگاه جادهاي، بيش از ۱۵۰۰ پايگاه شهري و ۵۲ ايستگاه اورژانس هوايي و همچنين با حضور ۲۸ هزار نيروي انساني، تمام تلاش خود را به كار خواهيم گرفت تا در مسير كاهش حوادث و تصادفات جادهاي، حفظ جان مسافران و ارايه خدمات سريع و موثر ايفاي نقش كنيم. بابك محمودي، رييس سازمان امداد و نجات كشور نيز گفت: در راستاي وظايف امدادي، امسال نيز ۲۷۰ هزار امدادگر و نجاتگر داوطلب در سراسر شهرها و روستاهاي كشور آماده ارايه خدمات به هموطنان هستند. اميدواريم كه سازمان امداد و نجات امسال كمترين ماموريت را داشته باشد و شاهد كاهش حوادث و تصادفات باشيم. محمودي گفت: جاده و خودرو كمترين نقش را در بروز سوانح دارند؛ عامل انساني همچنان اصليترين علت تصادفات است.
وي گفت: در طبيعتگردي، كوه، كوير و... حتما با آگاهي از مسير حركت كنيد يا همراه فردي باشيد كه به منطقه آشنايي دارد. همچنين پيش از عزيمت، حتما فردي را از مقصد و زمان بازگشت خود مطلع كنيد.