
وزارت نفت عراق: تولید روزانه نفت ما تا سال ۲۰۲۹ به ۶ میلیون بشکه افزایش مییابد
وزارت نفت عراق روز یکشنبه اعلام کرد این کشور قصد دارد ظرفیت تولید نفت خود را تا سال ۲۰۲۹، به بیش از ۶ میلیون بشکه در روز برساند.
به گزارش ایرنا، وزارت نفت عراق روز یکشنبه اعلام کرد این کشور قصد دارد ظرفیت تولید نفت خود را تا سال ۲۰۲۹، به بیش از ۶ میلیون بشکه در روز برساند.
باسم محمد خضیر، معاون وزیر نفت، با اشاره به توافق اخیر با شرکت بریتیش پترولیوم (BP) برای توسعه مجدد چهار میدان نفتی و گازی کرکوک، به خبرگزاری دولتی عراق گفت: عراق قصد دارد از طریق اکتشاف نفت و فعالیت های حفاری سراسری، به این هدف دست یابد.
مقامات وزارت نفت میگویند سطح فعلی تولید نفت عراق، حدود چهار میلیون بشکه در روز است.
بر اساس گزارش رویترز، عراق، دومین تولیدکننده بزرگ در گروه اوپک پلاس است که شامل اعضای اوپک و متحدانش نظیر روسیه است. بغداد ماه گذشته، بر پایبندی خود به توافق نفتی اوپک پلاس تاکید و اعلام کرد برای جبران هر گونه مازاد تولید قبلی، طرحی جدید ارائه خواهد کرد.