
گلایههای پزشکیان از رانتهای ارزی
رييسجمهور در نشست با جمعي از مديران استان البرز تاكيد كرد كه استانها بايد بدون اتكا به مركز و تهران با همكاري مردم سازندگي داشته باشند. مسعود پزشكيان پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ در جريان سفري يك روزه و با هدف بازديد از اقدامات قرارگاه اجتماعي استان البرز و ارزيابي ميداني طرحهاي توانمندسازي مناطق كمتر برخوردار به البرز رفت و در نشست با جمعي از مديران استان البرز تاكيد كرد كه با كمك مردم بدون اعتبارهاي آنچناني ميتوان سازندگي داشت و هر استان ميتواند امكاناتي مانند مدرسه و مراكز تفريحي را با كمك مردم بسازد.
رييسجمهور در نشست با جمعي از مديران استان البرز تاكيد كرد كه استانها بايد بدون اتكا به مركز و تهران با همكاري مردم سازندگي داشته باشند. مسعود پزشكيان پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ در جريان سفري يك روزه و با هدف بازديد از اقدامات قرارگاه اجتماعي استان البرز و ارزيابي ميداني طرحهاي توانمندسازي مناطق كمتر برخوردار به البرز رفت و در نشست با جمعي از مديران استان البرز تاكيد كرد كه با كمك مردم بدون اعتبارهاي آنچناني ميتوان سازندگي داشت و هر استان ميتواند امكاناتي مانند مدرسه و مراكز تفريحي را با كمك مردم بسازد. وي با اشاره به اينكه اعتبارات و بودجه دولت پاسخگوي تمام مطالبات استانها نيست در عين حال يادآور شد كه دولت در تمام استانها مدرسهسازي را دنبال ميكند و دولت با كمك مردم ناترازيها را حل خواهد كرد. وي همچنين با بيان اينكه « يارانهها به افراد كم برخوردار كمتر ميرسد» خاطرنشان كرد كه اين مساله را بايد عادلانه اجرايش كرد و اگر كسي بيشتر از سهم خودش استفاده كرد پولش را بدهد و همه مردم از يارانهها استفاده كنند ولي اينگونه نباشد كه عدهاي بيشتر بگيرند و برخي هيچ نگيرند. همه بايد بتوانند از امكانات آموزش استفاده كنند. پزشكيان گفت: ۱۵۰ ميليارد دلار يارانه برق، گاز و سوخت ميدهيم، ما ميخواهيم اين رقم را به خود مردم بدهيم. بهجاي اينكه يك عده اين رقم را بخورند و ببرند آن را ميخواهيم به مردم بدهيم. اگر قرار است بخورند بايد همه مردم آن را بخورند.
رييسجمهور يادآور شد كه در جبهههاي نبرد حق عليه باطل اين مردم بودند كه ميجنگيدند. زمين را ميكندند و سنگر ميساختند. پولي در كار نبود و مردم بودند. همه قدرتها پشت عراق بودند ولي نتوانستند مردم ما را شكست دهند.وي ادامه داد: الان هم اگر به مردم اتكا كنيم و دست به دست هم بدهيم هيچ قدرتي نميتواند ما را شكست بدهد و جلوي توسعه كشور ما را بگيرد. اسراييل و امريكا فكر ميكنند كه با ايجاد اختلاف ميتوانند در برابر كشور ما بايستند غافل از اينكه ما با كمك مردم در برابر تمام قدرتها خواهيم ايستاد. وي با اشاره به اينكه «كساني كه ارز ۲۸ تومني ميگيرند، رانت ميگيرند و چشم بسته 8۰ - 7۰ كاسب هستند»، خاطرنشان كرد: در حال پياده كردن روشهايي هستيم كه اين مشكلات را اصلاح كنيم و كشور را به گونهاي بسازيم كه با استفاده از چشمانداز تعيين شده از سوي رهبر انقلاب پيش برويم. همچنين رييسجمهور بر ضرورت تشكيل كارگروهي متشكل از اساتيد دانشگاه، مديران موسسههاي رازي و پاستور و مسوولان وزراتخانههاي بهداشت و جهادكشاورزي، به منظور هماهنگي، برنامهريزي، طراحي و احداث برج فناوري كشور مطابق مجموعههاي مشابه پيشرفته و به روز دنيا تاكيد كرد. مسعود پزشكيان پيش از ظهر روز پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴، در جريان سفر به شهرستان كرج، در دیدار با مدیران موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی، ساخت يك برج فناوري با كاربري توليد واكسن، بيوتكنولوژي، هوش مصنوعي، نانو تكنولوژي و تحقيقات زيستي را از جمله برنامههاي اولويتدار دولت براي ارتقاي جايگاه اين موسسه علمي-تحقيقاتي عنوان كرد و افزود: هدف ما ساخت مجموعهاي متناسب با چشمانداز ترسيم شده از سوي رهبري معظم انقلاب و در حد نام ايران است كه بايد براي منطقه الگو و الهامبخش باشد. وي بر ضرورت تشكيل كارگروهي متشكل از اساتيد دانشگاه، مديران موسسههاي رازي و پاستور و مسوولان وزراتخانههاي بهداشت و درمان و جهادكشاورزي، به منظور هماهنگي، برنامهريزي، طراحي و احداث اين برج فناوري مطابق مجموعههاي مشابه پيشرفته و به روز دنيا تاكيد كرد و افزود: با اجراي اين پروژه عظيم علمي-فناوري، زمينه براي ادغام دو موسسه رازي و پاستور و تبديل آن به هاب تحقيقاتي، توليدي و خدماتي در حوزه پزشكي براي كل كشور و منطقه فراهم خواهد شد. وي استفاده از ظرفيت نخبگان، به ويژه نخبگان خارج از كشور در احداث و بهرهبرداري از اين برج فناوري را مورد تاكيد قرار داد و گفت: در صورت موفقيت در اجراي اين پروژه خواهيم توانست نخبگان كشور را گردهم آورديم و با بهرهگيري از توانمندي آنها براي كشور توليد ثروت كنيم. رييسجمهور با بيان اينكه «در طراحي و احداث برج فناوري، الگوي مصرف انرژي و تامين نيازهاي آن از انرژيهاي تجديدپذير، حتما بايد مورد توجه و اهتمام باشد»، تصريح كرد: قطعا آيندگان ما را بر اساس «عملكردها» قضاوت خواهند كرد و بايد تلاش كنيم كه بهترين باشيم و بهترين اهداف را براي كشور ترسيم و با قدرت در جهت رسيدن به آنها تلاش كنيم.