کالابرگ الکترونیکی امسال پرداخت می‌شود

۱۴۰۴/۰۱/۲۶ - ۲۳:۳۸:۰۱
کد خبر: ۳۳۹۹۳۱

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: کالابرگ الکترونیکی برای امسال پس از وصول منابع پیش بینی شده در بودجه ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - حسن نوروزی عصر اعلام کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی برای حمایت از دهک‌های کمتر برخوردار در سال ۱۴۰۴ نیز ادامه خواهد یافت.

وی افزود: منابع لازم برای اجرای این طرح در بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور پیش‌بینی شده است و پس از وصول منابع اجرایی خواهد شد.

وی عنوان کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی به عنوان یکی از برنامه‌های حمایتی دولت برای کاهش فشار اقتصادی بر اقشار کم‌درآمد، مورد توجه قرار گرفته است.

نوروزی ادامه داد: این طرح با هدف تأمین نیازهای اساسی خانوارهای نیازمند و بهبود قدرت خرید آنها طراحی شده و با تأمین بودجه مناسب، اجرای آن در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.

نوروزی همچنین به اهمیت پایداری منابع مالی برای موفقیت چنین طرح‌هایی اشاره و اظهار امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی دقیق و متناسب با وصول منابع در نظر گرفته شده برای آن، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در سال جاری نیز استمرار یابد.