مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از خرید تضمینی گندم از ۶ استان خبر داد
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت:مطابق با مصوبه شورای قیمتگذاری خرید تضمینی گندم از استان سیستان و بلوچستان،جنوب کرمان،فارس، هرمزگان، بوشهر و خوزستان ۱۱۰ هزار تن انجام شده و در حال ذخیرهسازی و تحویل به سیلوها است.
محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به آغاز خرید گندم از ابتدای سال در کشور، اظهار داشت: «با توجه به شروع برداشت گندم از اوایل سال در برخی مناطق گرم کشور نظیر سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان، خرید گندم مطابق با مصوبه شورای قیمتگذاری و مسئولیت شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران(جیتیسی) آغاز شده است. هر ساله این شرکت خرید گندم را آغاز میکند، اما سازمان تعاون روستایی با توجه به سوابق مثبت خود در خرید گندم و به عنوان نماینده مردم، با تمام توان و امکانات در اختیار کشاورزان قرار دارد.»
او افزود: «سازمان تعاون روستایی در سالهای گذشته به عنوان کارگزار شرکت غله در مناطق مشخصی که این شرکت اعلام میکند، خرید گندم را انجام داده است. امسال نیز، مانند سالهای گذشته، سازمان تعاون روستایی با استفاده از امکانات خود در مناطق مختلف در خدمت کشاورزان است. به ویژه در مناطقی که سیلوها فاصله زیادی با کشاورزان دارند یا میزان تولید گندم کم است، ما تمامی تلاش خود را به کار گرفتهایم تا خرید گندم تسهیل شود.»
طلایی با بیان اینکه تا امروز خرید تضمینی گندم از شش استان انجام شده است؛ بیان کرد: «اولین خرید گندم در تاریخ 15 فروردینماه در استان هرمزگان با پنج مرکز خرید آغاز شد و اکنون 41 مرکز خرید راهاندازی شده است و تاکنون 110 هزار تن گندم خریداری و در حال ذخیرهسازی و تحویل به سیلوهای کشور است.»
وی در ادامه افزود: «گندم قوت مردم و برکت کشاورزان است و ما تمام تلاش خود را برای خرید این محصول با کمترین زحمت برای کشاورزان انجام میدهیم. ورود سازمان تعاون روستایی به این فرآیند تنها به دلیل تسهیل شرایط خرید و کمک به کشاورزان است. همکاری ما با شرکت غله است و ما بر اساس اعلام این شرکت، خرید را در مناطق مختلف انجام میدهیم. نمایندگان شرکت غله نیز در مراکز خرید حضور دارند تا کیفیت و کمیت گندم را بررسی کنند.»
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران همچنین تاکید کرد: «هدف ما این است که خرید گندم به صورت روانتر و راحتتر انجام شود و مشکلات سالهای گذشته به حداقل برسد. با توجه به افزایش هزینههای تولید، کشاورزان امسال زحمات بیشتری کشیدهاند و باید همه تلاش کنیم که این گندمها به موقع خریداری و در اختیار سیلوها قرار گیرد.»
وی در پایان گفت: «سال گذشته شبکههای تعاون روستایی حدود 4 میلیون و 900 هزار تن گندم خریداری کردند که تقریبا 40 درصد از کل تولید گندم کشور را شامل میشد. امسال نیز با تمام قدرت به خرید گندم ادامه خواهیم داد و تلاش داریم تا سال خوبی در بحث برداشت گندم داشته باشیم.»
