ايرانيها يكچهارم ميانگين جهاني لبنيات مصرف ميكنند
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به سرانه پايين مصرف گوشت در كشور گفت: سرانه مصرف لبنيات در ايران حدود يكچهارم ميانگين جهاني است. عليرضا رييسي اظهار كرد: تغذيه، سهم بسيار بزرگي در سلامت افراد دارد و يكي از عوامل موثر در بروز سوءتغذيه در كشور، مصرف زياد فستفودها و غذاهايي است كه ارزش غذايي پاييني دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به سرانه پايين مصرف گوشت در كشور گفت: سرانه مصرف لبنيات در ايران حدود يكچهارم ميانگين جهاني است. عليرضا رييسي اظهار كرد: تغذيه، سهم بسيار بزرگي در سلامت افراد دارد و يكي از عوامل موثر در بروز سوءتغذيه در كشور، مصرف زياد فستفودها و غذاهايي است كه ارزش غذايي پاييني دارند. وي افزود: براي افزايش دسترسي مردم به مواد غذايي، هر سال سبد غذايي استانداردي براي وزارت رفاه تعريف ميكنيم. اين سبد، براي مادران باردار و كودكان زير پنج سال نيز بهصورت ويژه در نظر گرفته شده است. رييسي با بيان اينكه تغذيه ناسالم از جمله عوامل افزايش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي است، ادامه داد: 55 درصد بزرگسالان در كشور دچار اضافهوزن هستند و برخي از انواع سرطانها نيز با نوع تغذيه افراد ارتباط دارند.