ارزش بازار مشتقه و مالی بورس کالا از ۶.۳ همت عبور کرد

ارزش بازار مشتقه و مالی بورس کالا از ۶.۳ همت عبور کرد

۱۴۰۴/۰۲/۰۷ - ۱۵:۳۰:۰۵
|
کد خبر: ۳۴۱۱۲۷

روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران در مجموع بیش از ۶۲۷ میلیون و ۴۱ هزار قرارداد به ارزش ۶ هزار و ۳۸۷ میلیارد تومان منعقد شد.

به گزارش تجارت نیوز، روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران در مجموع بیش از ۶۲۷ میلیون و ۴۱ هزار قرارداد به ارزش ۶ هزار و ۳۸۷ میلیارد تومان منعقد شد.
در دادوستدهای روزگذشته بازار گواهی سپرده کالایی ۶۳۲ هزار و ۶۶۷ گواهی شمش طلا به ارزش ۵۳۳ میلیارد تومان،۵۳ هزار و ۶۷ گواهی شمش نقره به ارزش ۵ میلیارد تومان، ۶ هزار و ۸۶۷ گواهی سکه به ارزش ۴۸۲ میلیارد تومان و ۲۲۳ هزار و ۴۱۹ گواهی زعفران به ارزش ۲۲ میلیارد تومان فروخته شد.
۶۲۶ میلیون واحد صندوق کالایی فروش رفت
در معاملات روز گذشته، ۶۲۶ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد صندوق کالایی به ارزش ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان دست به دست شد.بیشترین حجم معاملات نیز به صندوق طلای عیار مفید(عیار) به میزان ۱۵۶ میلیون واحد اختصاص یافت.
 
۶ هزار قرارداد آتی منعقد شد
در دادوستدهای روز گذشته بازار قراردادهای آتی، ۶ هزار و ۱۵۰ قرارداد آتی به ارزش ۱۴۲ میلیارد تومان منعقد شد. در روز گذشته شاهد بیشترین حجم معاملات در قراردادهای آتی لوتوس بودیم که بیش از ۳۲ درصد حجم معاملات قراردادهای آتی این روز را به خود اختصاص داد. بیشترین ارزش معاملات نیز، متعلق به نماد لوتوس بود که به حدود ۱۱۹ میلیارد تومان رسید.
ارزش بازار مشتقه و مالی بورس کالا از ۶.۳ همت عبور کرد
همچنین در در دادوستدهای روز گذشته بازار قراردادهای اختیار معامله نیز ۱۸ هزار و ۵۳۷ قرارداد اختیار معامله به ارزش ۳ میلیارد تومان منعقد شد.روز گذشته در سه نماد صندوق طلای لوتوس، سکه طلا وصندوق طلای کهربا معامله انجام شده است که بیشترین ارزش معاملات در قراردادهای اختیار معامله به صندوق طلای لوتوس اختصاص یافت.