سرنخ‌هايي از قاتلان محيط‌بان گلستاني به دست آمده است

سرنخ‌هايي از قاتلان محيط‌بان گلستاني به دست آمده است

۱۴۰۴/۰۲/۰۸ - ۰۲:۱۵:۳۸
|
کد خبر: ۳۴۱۲۱۵

معاون يگان حفاظت محيط‌زيست گفت: اكنون نيروي انتظامي به همراه محيط‌بانان استان گلستان در منطقه مستقر و در حال جست‌وجو و تحقيق هستند كه خوشبختانه به سرنخ‌هايي براي شناسايي قاتل يا قاتلان رسيديم. منوچهر فلاحي در گفت‌وگو با ايرنا درباره اقدامات صورت گرفته براي شناسايي قاتل يا قاتلان محيط‌بان پارك ملي گلستان افزود: اكنون يك تيم ۵ نفره از نيروي انتظامي به همراه محيط‌بانان استان گلستان در منطقه حضور دارند و در حال تحقيق هستند.

معاون يگان حفاظت محيط‌زيست گفت: اكنون نيروي انتظامي به همراه محيط‌بانان استان گلستان در منطقه مستقر و در حال جست‌وجو و تحقيق هستند كه خوشبختانه به سرنخ‌هايي براي شناسايي قاتل يا قاتلان رسيديم. منوچهر فلاحي در گفت‌وگو با ايرنا درباره اقدامات صورت گرفته براي شناسايي قاتل يا قاتلان محيط‌بان پارك ملي گلستان افزود: اكنون يك تيم ۵ نفره از نيروي انتظامي به همراه محيط‌بانان استان گلستان در منطقه حضور دارند و در حال تحقيق هستند.

وي اظهار داشت: چون متخلفان در منطقه متواري هستند از اين رو با ادارات محيط زيست استان‌هاي مجاور نيز براي همكاري و شناسايي هماهنگي‌هاي لازم صورت گرفته است. معاون يگان حفاظت محيط‌زيست درباره اينكه آيا شناسايي متخلفان زمان زيادي نياز دارد، گفت: قطعا منطقه متخلف دارد از اين رو براي شناسايي و رسيدن به متخلفان به اطلاعات دقيق‌تري نياز داريم كه در حال انجام و رايزني هستيم، در اين راستا يگان حفاظت محيط زيست هم با استان گلستان همكاري تنگاتنگي دارد. وي تاكيد كرد: علاوه بر نيروهاي يگان حفاظت و انتظامي، نيروهاي محلي كه با محيط‌زيست همكاري مي‌كنند نيز در منطقه حضور دارند و به علت آشنايي بيشتر با جغرافياي منطقه مي‌توانند در شناسايي زودتر متخلفان كمك كنند.

پيام تسليت شينا انصاري به مناسبت  شهادت محيط‌بان « كاظم مصدق»

به گزارش روابط عمومي سازمان حفاظت محيط زيست، متن پيام تسليت شينا انصاري معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان حفاظت محيط زيست در پيامي شهادت محيط‌بان «كاظم مصدق» را تسليت گفت. در متن پيام آمده است: «بار ديگر فرزندي از اين سرزمين، در راه حفظ مواهب ارزشمند طبيعت، جان خود را تقديم كرد. محيط‌بان شهيد «كاظم مصدق» همچون تمامي محيطبانان قهرمان اين مرز و بوم پهناور تا پاي جان بر عهد خود ايستاد و در مقابل دست درازي به طبيعت سينه سپر كرد. شهادت اين سرباز رشيد طبيعت ايران زمين را به همسر، فرزندان او و خانواده بزرگ محيط زيست تسليت عرض مي‌كنم و پيگيري مجدانه براي اجراي عدالت و پايمال نشدن خون اين شهيد بزرگوار را تكليف خود و همكارانم مي‌دانم. بهشت برين مأوا و منزلش و يادش تا ابد سبز و گرامي» به گزارش ايرنا، كاظم مصدق، محيط‌بان ۴۵ ساله پارك ملي گلستان در منطقه «كويلر» با شليك ناجوانمردانه شكارچيان غيرمجاز به شهادت رسيد. رييس پارك ملي گلستان شامگاه شنبه با اعلام اين خبر به ايرنا گفته بود: كاظم مصدق به همراه يكي ديگر از محيط‌بانان، مشغول گشت‌زني در منطقه كويلر بود كه با شكارچيان غيرمجاز برخورد كردند و شكارچيان بي‌توجه به وظيفه قانوني محيط‌بانان، با شليك گلوله محيط‌بان مصدق را به شهادت رساندند. احمد رادمان اظهار كرد: شكارچيان از تاريكي شب براي فرار استفاده كردند، اما تلاش‌هاي پليس آگاهي براي شناسايي و دستگيري قاتلان آغاز شده است. كاظم مصدق با ۱۴ سال سابقه محيط‌باني، متولد ۱۳۵۹، متاهل و پدر دو فرزند بود كه زندگي‌اش را وقف حفاظت از گنجينه طبيعي ايران كرده بود. همچنين رييس كل دادگستري گلستان هم از تشكيل پرونده قضايي و دستور فوري براي شناسايي و دستگيري عاملان شهادت محيط‌بان پارك ملي گلستان خبر داد. حيدر آسيابي گفت: با تشكيل پرونده قضايي در دادسراي كلاله، دادستان‌ كلاله ماموريت يافته با ارجاع پرونده به شعبه بازپرسي و صدور دستورات لازم به ضابطين، عمليات شناسايي و دستگيري شكارچيان غيرمجاز را با جديت دنبال كنند. وي با تاكيد بر برخورد قاطع با متجاوزان به منابع طبيعي و محيط زيست، افزود: محيط‌بانان تحت حمايت قضايي هستند و براي جلوگيري از تكرار اين حوادث تلخ، رسيدگي به اين پرونده در اولويت كاري دستگاه قضايي استان قرار گرفته است. پارك ملي گلستان، كه در سال ۱۳۳۶ با نام «آلمه و ايشكي» تحت حفاظت قرار گرفت، از سال ۱۳۵۴ به عنوان يكي از ۵۰ ذخيره‌گاه زيست‌كره جهان در فهرست ميراث جهاني يونسكو ثبت شده است. پيش از اين در سال ۱۴۰۰ نيز تاج‌محمد باشقره يكي ديگر از محيط‌بانان پارك ملي گلستان و سعيد پرهام در منطقه گلول و سراني (۱۳۸۹) با شليك شكارچيان غير مجار به شهادت رسيدند.