تسهيل احداث نيروگاه‌هاي خورشيدي در دستگاه‌هاي دولتي
وزير نيرو خبر داد

تسهيل احداث نيروگاه‌هاي خورشيدي در دستگاه‌هاي دولتي

۱۴۰۴/۰۲/۰۹ - ۰۰:۵۴:۵۴
|
کد خبر: ۳۴۱۳۰۹

وزير نيرو با بيان اينكه وزارت نيرو از احداث نيروگاه‌هاي خورشيدي در دستگاه‌هاي دولتي حمايت مي‌كند، گفت: باتوجه به تاكيد رياست‌جمهوري در تسريع ايجاد نيروگاه‌هاي خورشيدي در دستگاه‌هاي دولتي، وزارت نيرو تمام توان خود را براي تسهيل اين موضوع به‌كار گرفته است.

وزير نيرو با بيان اينكه وزارت نيرو از احداث نيروگاه‌هاي خورشيدي در دستگاه‌هاي دولتي حمايت مي‌كند، گفت: باتوجه به تاكيد رياست‌جمهوري در تسريع ايجاد نيروگاه‌هاي خورشيدي در دستگاه‌هاي دولتي، وزارت نيرو تمام توان خود را براي تسهيل اين موضوع به‌كار گرفته است.

عباس علي‌آبادي به تشريح برنامه‌هاي حمايتي وزارت نيرو براي توسعه نيروگاه‌هاي خورشيدي در ادارات و دستگاه‌هاي دولتي پرداخت و در اين باره گفت: دستگاه‌هاي دولتي در هر استان و شهرستان مي‌توانند از نيروگاه خورشيدي بهره‌مند شوند و وزارت نيرو اين امر را براي آنها با معرفي پيمانكاران واجد صلاحيت و تامين تجهيزات مناسب تسهيل مي‌كند.

وزير نيرو با اشاره به تاكيد ويژه رييس‌جمهور مبني بر لزوم توسعه نيروگاه‌هاي خورشيدي در بخش اداري و دستگاه‌هاي دولتي افزود: دستگاه‌هايي كه مصرف انرژي آنها تا ۷ مگاوات است، با مراجعه به شركت توزيع و دستگاه‌هايي كه از ۷ تا ۲۵ مگاوات مصرف دارند با مراجعه به شركت برق منطقه‌اي حوزه خود، درخواست خود را اعلام كنند تا پس از صحت‌سنجي توسط عاملين وزارت نيرو در منطقه از حيث امكان و شرايط اتصال به شبكه، مقدمات نصب نيروگاه‌هاي خورشيدي در اين دستگاه‌ها فراهم شود.

وي در ادامه بيان كرد: پس از دريافت تاييديه‌هاي مقدماتي، سازمان انرژي‌هاي تجديدپذير و بهره وري انرژي برق به عنوان معاونت متولي توسعه انرژي‌هاي تجديدپذير مجوزهاي لازم را براي دستگاه‌هاي دولتي صادر خواهد كرد. علي آبادي در خصوص فرآيند تامين تجهيزات و شرايط نصب نيروگاه‌ها در اين بخش اظهار داشت: دستگاه‌ها و ارگان‌ها مي‌توانند راسا اقدام به انتخاب پيمانكار كنند يا از فهرست پيمانكاران داراي صلاحيت كه توسط ساتبا معرفي مي‌شوند، با يك پيمانكار قرارداد منعقد كنند تا سپس با تامين اعتبار و فراهم‌ شدن شرايط قراردادي به بانك عاملي كه ساتبا معرفي مي‌كند مراجعه و با واريز وجه اقدام به خريد سخت‌افزار و تجهيزات كنند. وزير نيرو در بخش پاياني سخنان خود بيان كرد: باتوجه به تاكيد رياست محترم جمهور در تسريع ايجاد نيروگاه‌هاي خورشيدي در دستگاه‌هاي دولتي، وزارت نيرو تمام توان خود را براي تسهيل اين موضوع به‌كار گرفته است تا روند احداث نيروگاه‌هاي خورشيدي در بخش اداري با بالاترين كيفيت تجهيزات راه‌اندازي شود.