با قطعي مكرر برق عملا آب هم قطع مي‌شود

۱۴۰۴/۰۲/۱۰ - ۰۱:۰۱:۲۳
|
کد خبر: ۳۴۱۴۴۷

عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي با اشاره به قطعي برق مكرر در خوزستان در شرايط دمايي امسال، از پيگيري طرح سوال از وزير نيرو در اين خصوص خبر داد. مجتبي يوسفي در گفت‌وگو با ايسنا با اشاره به قطعي مكرر برق در اهواز در دماي ۴۵ درجه‌اي روزهاي اخير (ارديبهشت) و تبعات آن اظهار كرد: حتي در زمان جنگ تحميلي، شاهد چنين قطعي‌هاي مكرر برق نبوديم اما متاسفانه به دليل بحران مديريت به ويژه در وزارت نيرو، شاهد قطعي‌هاي مكرر برق هستيم.

عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي با اشاره به قطعي برق مكرر در خوزستان در شرايط دمايي امسال، از پيگيري طرح سوال از وزير نيرو در اين خصوص خبر داد.
مجتبي يوسفي در گفت‌وگو با ايسنا با اشاره به قطعي مكرر برق در اهواز در دماي ۴۵ درجه‌اي روزهاي اخير (ارديبهشت) و تبعات آن اظهار كرد: حتي در زمان جنگ تحميلي، شاهد چنين قطعي‌هاي مكرر برق نبوديم اما متاسفانه به دليل بحران مديريت به ويژه در وزارت نيرو، شاهد قطعي‌هاي مكرر برق هستيم.

وي با بيان اينكه مردم از قطعي برق گله‌مند هستند، افزود: اين مساله به دليل ناترازي و بحران مديريت رخ داده و سوءمديريت، خود را نشان داده است. در گذشته برق صنايع قطع مي‌شد و صنعت و معيشت مردم به ويژه كارگران و كارگاه‌هاي كوچك به خطر مي‌افتاد اما حداقل برق خانگي قطع نمي‌شد. نماينده اهواز، كارون، حميديه و باوي در مجلس شوراي اسلامي گفت: قبلا تنها در تابستان برق صنعت محدود يا قطع مي‌شد اما از پاييز سال گذشته تاكنون در همه فصول شاهد قطعي برق خانگي و صنعت بوده‌ايم و اين مساله به معني سوءمديريت است. وي بيان كرد: سال گذشته در نامه‌اي از وزير نيرو خواستيم براي امسال پيش‌بيني‌هاي لازم را از طريق اورهال به موقع نيروگاه‌ها، تكميل نيروگاه‌هاي با پيشرفت فيزيكي بالا و تكميل سيكل تركيبي نيروگاه‌هاي بلاتكليف انجام دهد و از بهمن ماه هم نگراني‌ها در خصوص فصل تابستان را گوشزد كرديم.  يوسفي گفت: با توجه به اين شرايط، از وزير نيرو طرح سوال كرديم و به نيابت از مردم، طرح سوال را پيگيري خواهيم كرد.  وي در خصوص تبعات قطعي برق در حوزه‌هاي مختلف اضافه كرد: با توجه به اينكه در استان‌هاي جنوبي مانند خوزستان مردم از پمپ آب و آب شيرين‌كن استفاده مي‌كنند با قطع برق، عملا آب مصرفي مردم قطع مي‌شود. عضو هيات‌رييسه مجلس شوراي اسلامي گفت: با قطع برق در اين وضعيت دمايي، سلامت افراد به ويژه سالمندان و كودكان تحت تاثير قرار مي‌گيرد. از سوي ديگر سالمندان نمي‌توانند از راه پله‌ها تردد كنند و دچار مشكل مي‌شوند.  وي بيان كرد: مشاغلي كه اجناس فاسدشدني دارند از جمله لبنياتي‌ها، قصابي‌ها و نانوايي‌ها هم با قطع برق دچار ضرر مي‌شوند؛ چه كسي قرار است ضرر و زيان اين افراد را بدهد؟ يوسفي با اشاره به قطعي برق مدارس و دانشگاه‌ها گفت: چه كسي هزينه افت تحصيلي دانش‌آموزان و دانشجويان را در پي قطعي مكرر برق مي‌دهد؟