طرح تنظیم بازار کالاهای ماه مبارک رمضان به ۶ ارگان ابلاغ شد
معاون اجرایی رییسجمهور بخشنامه طرح تنظیم بازار کالاهای ماه مبارک رمضان با عنوان «طرح ضیافت» را برای مدیریت و کنترل قیمتها در این ایام به ۶ ارگان مرتبط ابلاغ کرد. به گزارش تسنیم، با امضای محمد شریعتمداری معاون اجرایی رییسجمهور بخشنامه طرح تنظیم بازار کالاهای ماه مبارک رمضان با عنوان « طرح ضیافت» به ارگانهای جهادکشاورزی، سازمانهای صنعت، معدن و تجارت، شرکت بازرگانی دولتی ایران، شرکت پشتیبانی امور دام، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، تمام استانداران سراسر کشور و دستگاهها و سازمانهای ذیربط ابلاغ شده است.
بر اساس این ابلاغیه شبکه تامینکننده و توزیعکننده اقلام طرح ضیافت در سراسر کشور موظفند کالاهای اساسی مشمول طرح را قبل از آغاز ماه مبارک رمضان با قیمت حاشیه بازار عرضه کنند تا از افزایش قیمت این اقلام در ماه مبارک جلوگیری شود. بنابر این گزارش بر اساس این بخشنامه اقلام اساسی مشمول طرح تنظیم بازار ماه مبارک رمضان در بخش اقلام پروتئینی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز و تخممرغ و محصولاتی نظیر برنج، روغن، شکر، خرما، لبنیات، نان، شیرینیجات (زولبیا و بامیه)و حبوبات است.
این بخشنامه به دستگاههای تامینکننده، توزیعکننده و ناظر اجرای طرح نظیر سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان بازرسی کل کشور و تمام سازمانهای جهاد کشاورزی استان و تمام سازمانهای صنعت، معدن و تجارت، سازمان میادین میوه و ترهبار، اتحادیه صنایع لبنی، انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، مرکز اصناف و امور بازرگانان اتاق اصناف ایران و فروشگاههای زنجیرهیی ابلاغ شده است.
بر اساس این بخشنامه شبکه تامینکننده و توزیعکننده اقلام طرح ضیافت در سراسر کشور موظفند کالاهای اساسی مشمول طرح را با قیمتی کمتر از قیمت بازار عرضه کنند که سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مجری این طرح است. در این ابلاغیه آمده است: شرکتهای بازرگانی دولتی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان دستگاههای مجری متعهد این طرح لیست اقلام اساسی قابل عرضه خود را با بهرهگیری از تجارب سالهای گذشته و نیز مقدار تامین کالا برای هر استان تهیه و به تمام استانها ارسال کنند تا هر استان متناسب با نیاز خود اقدام به برنامهریزی تامین و توزیع اقلام مورد نیاز خود کند.
در این گزارش تاکید شده است؛ دفتر ساماندهی و توسعه تجارت گزارشی از وضعیت تولید، تامین، ذخایر و قیمت گوشت قرمز و خرما را با همکاری دستگاههای ذیربط تهیه و براساس هماهنگیهای معموله نسبت به تامین و عرضه آن اقدام شود.